Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεοδοσία Τσάτσου για τους Μπλε – Το λέω δημόσια πρώτη φορά αυτό και δεν με νοιάζει

Θεοδοσία Τσάτσου για τους Μπλε – Το λέω δημόσια πρώτη φορά αυτό και δεν με νοιάζει

“Έτρωγα ξύλο επειδή όλοι με μπέρδευαν με τη Τζώρτζια και επειδή η Τζώρτζια έκανε ότι μπορούσε για να με μιμηθεί, μα στα πάντα όμως” εξομολογήθηκε η Θεοδοσία Τσάτσου.

Η Θεοδοσία Τσάτσου έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στο Αντώνη Μποσκοϊτη και στο Docville. Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από τους Μπλε και την αποχή της από τα μουσικά δρώμενα. 

Όταν έφυγες από τους Μπλε, παρακολουθούσες την εξέλιξη τους;

Όχι, δεν την παρακολουθούσα. Έτρωγα ξύλο επειδή όλοι με μπέρδευαν με τη Τζώρτζια και επειδή η Τζώρτζια έκανε ότι μπορούσε για να με μιμηθεί, μα στα πάντα όμως. Μου είπε ότι το έκανε γιατί της το είχαν πει ο κύριος Ζουγρής και ο κύριος Πετρίδης και το λέω δημόσια πρώτη φορά αυτό και δεν με νοιάζει! Της είχαν πει, λοιπόν: «Κοίταξε, Τζώρτζια, φρόντισε ο κόσμος να μην καταλάβει ότι έφυγε η Θεοδοσία».

Οπότε όχι, δεν πέρασα καλά, γιατί ο κόσμος με μπέρδευε, με έβριζε, όπως έβριζαν κι εκείνη, απ’ ότι μου είπε. Γενικώς ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πρώτα τέσσερα – πέντε χρόνια. Μου πετούσαν μπουκάλια και τις τσιμπίδες για τα παγάκια, επειδή έφυγα από τους Μπλε! Είχαν θυμώσει μαζί μου τα πιτσιρίκια, κατάλαβες;

Αυτό θα έλεγα, μετά από ένα χρόνο χώρισες από τους Μπλε.

Μετά από ενάμισι χρόνο για την ακρίβεια. Έλεγα ποιος θα με ξέρει εμένα τώρα ως Θεοδοσία Τσάτσου; Αφού και τα παιδιά, Μπλε με φώναζαν. Δεν με ενδιέφερε αυτό, όμως. Αυτό που με πλήγωσε στους Μπλε ήταν ότι με αντιμετώπισαν απλά σαν μια ξανθιά, που μου έλεγαν «Εσύ θα’σαι η φιγούρα, η φωνή», κάτι που δεν γινόταν να το ανεχτώ.

Δεν μεγάλωσα έτσι εγώ, αλλά πολύ δύσκολα, δουλεύοντας από μικρό παιδί και κάνοντας τα πάντα μόνη μου. Όταν έρχεται ένας άντρας να μου την παίξει έτσι, σε οποιοδήποτε είδος σχέσης, απλά φεύγω και δεν κάνω τίποτα άλλο. Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έβρισα κανέναν και απ’ όλους αυτούς με κανέναν δεν έκανα τίποτα, ακόμη κι αν μου την πέσανε άσχημα και με απείλησαν.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό που λες.

Βεβαίως και με απείλησαν. Τι, πιστεύεις, θα συνέβαινε σε μια γκόμενα που δεν δεχόταν να πει τραγούδια αλλωνών; Έτσι θα την άφηναν στην Ελλάδα; «Είσαι αντράκι με την τεστοστερόνη, άρα είσαι Έλληνας»! Τι πιστεύεις ότι γίνεται με τους Έλληνες όταν τους πειράζεις την τεστοστερόνη τους; «Δεν πειράζει, ίσως μια άλλη φορά»; Έλα τώρα, τα ξέρεις, στην Ελλάδα είσαι τόσα χρόνια.

Media Τελευταίες ειδήσεις