Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έπεσε η αυλαία του «The Enforcer» με τον Μπαντέρας

Θεσσαλονίκη: Έπεσε η αυλαία του «The Enforcer» με τον Μπαντέρας

Ολοκληρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Πρώτο σημείο της παραγωγής για γύρισμα ήταν οι εγκαταστάσεις της Μίκρας. Για πρώτη φορά η Θεσσαλονίκη είδε τον Ισπανό σούπερ σταρ να περπατάει στα γρασίδια των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ δύο μέρες αργότερα γυρίστηκε η εντυπωσιακή σκηνή καταδίωξης στον Περιφερειακό. Ένα γύρισμα που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και εκτός από τους παρευρισκόμενους θαυμαστές του Αντόνιο Μπαντέρας, θα θυμούνται για καιρό και οι οδηγοί της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας του κυκλοφοριακού χάους που είχε προκληθεί.

Τρεις μέρες αργότερα η παραγωγή πρόσφερε πρωτόγνωρες εικόνες στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, καθώς η Εθνικής Αμύνης μετατράπηκε -στην κυριολεξία- σε γειτονιά του Μαϊάμι, με ζωντανούς φοίνικες και σημαίες των ΗΠΑ.

Δύο μέρες αργότερα, ήρθε η σειρά της Νέας Μηχανιώνας να «συστηθεί» από κοντά στον Αντόνιο Μπαντέρας. Τα εκατοντάδες άτομα που περίμεναν την άφιξη του Ισπανού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις αντίκρισαν τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας στη συνέχεια προχώρησε απευθείας προς το «set» που δημιούργησε η παραγωγή της ταινίας για τη σκηνή του «The Enforcer», σε ένα από τα καφέ μπαρ της Νέας Μηχανιώνας.

Media Τελευταίες ειδήσεις