Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θοδωρής Αθερίδης: «Μου είχαν κάνει πρόταση από την ΕΡΤ»

Θοδωρής Αθερίδης: «Μου είχαν κάνει πρόταση από την ΕΡΤ»

Κάθε βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Action24 ο Θοδωρής Αθερίδης ξενυχτά τους τηλεθεατές έχοντας αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αυτή την Κυριακή είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΪ και όπως αποκαλύπτει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο του είχε προταθεί από την ΕΡΤ να παρουσιάζει ένα late night talk show. «Πριν από μια 5ετία μου είχαν κάνει πρόταση από την ΕΡΤ να κάνω ένα Letterman Show. Είχα πει οκ και τελικά ναυάγησε γιατί τότε στην ΕΡΤ δεν γινόταν τελικά τίποτα. Και μετά έγινε αυτή η πρόταση από το Action24 με τον Νίκο Μαστοράκη», ενώ αναφερόμενος στο «Αργά» λέει ότι «Δεν σου κρύβω ότι όταν φτάνω στην εκπομπή δεν ξέρω ποιους θα έχω καλεσμένους.

Ο Νίκος μου ετοιμάζει τον πρόλογο και αν δεν τους ξέρω τον ρωτάω. Και ξεκινάω μια κουβέντα επειδή δεν έχω σκοπό να βγάλω είδηση ή λαβράκι». Ο Θοδωρής Αθερίδης όμως μέσα από την κουβέντα του με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αποδεικνύει ότι κι ο ίδιος, ως συνεντευξιαζόμενος, δεν αποφεύγει να απαντά σε ερωτήσεις και μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ λέγοντας ότι «Το θέμα με το αλκοόλ δεν τελειώνει ποτέ. Ο καλύτερος τρόπος για να κόψεις μια κακή συνήθεια είναι να συνηθίσεις με κομμένη την κακή συνήθεια. Η επιθυμία δεν φεύγει ποτέ αλλά δεν είναι και λυσσαλέα» τονίζοντας όμως ότι «Όποιος αγαπάει τη ζωή πρέπει να αγαπήσει και τα γεράματα. Σε διάφορα θέματα νιώθω πιο ακμαίος από παλιότερα. Από τα 34 που έκοψα το αλκοόλ ένιωσα περισσότερο μια ακμή παρά παρακμή. Βλέπω ότι αν καταφέρεις στη ζωή σου να είσαι λίγο χορτάτος, να έχεις τσιμπολογήσει από τα πράγματα που πόθησες τότε σε αφήνει χωρίς απωθημένα».

Στη συνέντευξη που θα προβληθεί στο «Join Us» αυτή την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, ο Θοδωρής Αθερίδης λέει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για τα απωθημένα του τώρα που πλησιάζει τα πενήντα, για τη σχέση του με τον χρόνο αλλά και τη γνώμη του για τις επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε