Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου»

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου»

«Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν, μακάρι να γίνουν έργα», λέει ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι not» βρέθηκε σήμερα ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που μας συγκλόνισε όλους με την κατάθεση ψυχής που έκανε προ ημερών, γύρισε χθες από το Τόκιο και σήμερα βρέθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί. Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης που δέχθηκα από τον κόσμο. Σκέφτηκα πόσο δύσκολα έφτασα ως εδώ και… έσπασα. Δεν μετάνιωσα καθόλου για τη συναισθηματική μου έκρηξη», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνέχισε: «Αρκετός κόσμος ταυτίστηκε με τον αγώνα μου, τους ευχαριστώ! Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου. Μεγάλη η επίθεση αγάπης που έχω δεχθεί, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Πώς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εγώ όταν ο διπλανός μου έχει προβλήματα».

«Μακάρι να βγει κάτι καλό μέσα από αυτό για όλη την αθλητική κοινότητα. Αυτό που θα ήθελα είναι η Πολιτεία να επαναφέρει τα προνόμια της εργασίας. Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν, μακάρι να γίνουν έργα», πρόσθεσε επίσης ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις