Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θωμάς Κινδύνης: Δεν με αφορά το παρασκήνιο, το κουτσομπολιό, τα σκάνδαλα

Θωμάς Κινδύνης: Δεν με αφορά το παρασκήνιο,  το κουτσομπολιό, τα σκάνδαλα

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Θωμάς Κινδύνης σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

Με αφορμή τον θεατρικό χώρο που διατηρεί, ο Θωμάς Κινδύνης και η σύζυγος του, Άννα Τζίμα παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού όπου εστίασαν στην καθημερινότητα με τον γιο τους, τις αλλαγές που αυτός έφερε στη σχέση τους καθώς και την εποχή που ο ηθοποιός βρισκόταν στα σίριαλ του Νίκου Φώσκολου.

«Ο ερχομός του γιου μας, του Ορέστη άλλαξε εντελώς τη ζωή μας. Κατ’ αρχάς δεν ήμουν νεαρούλης όταν έκανα τον γιο μου, ήμουν κάποιας ηλικίας και ξαφνικά γεννήθηκε ένας κόσμος ολόκληρος. Ένα άλλο σύμπαν ήρθε στην ύπαρξη μας» παραδέχθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Ο χρόνος για μένα δεν υπάρχει, νιώθω ότι είμαι πολύ νέος. Το σώμα, εντάξει, βιολογικά ακολουθεί την δική του πορεία αλλά δεν του δίνω σημασία.

Με ενδιαφέρει η ορμή που διατηρείται άσβεστη μέσα μου. Πάντα θα υπάρχουν και κακεντρεχή σχόλια, δεν δίνω όμως καμία σημασία και δεν με ενδιαφέρει κιόλας».

«Υπήρξα σε δύο σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, την Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή και το βίωσα με πολύ ενδιαφέρον. Ο κόσμος μας αγκάλιαζε, μας αναγνώριζε, νόμιζαν ότι ήμασταν μέσα στο σπίτι τους και έτσι είναι όταν βλέπεις τηλεόραση.

Μου άρεσε, χωρίς όμως να ψωνιστώ» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θωμάς Κινδύνης στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Θέλω να πω ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν με αφορά το παρασκήνιο.

Δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό, δεν με ενδιαφέρουν τα σκάνδαλα. Είμαι ένας άνθρωπος αφοσιωμένος σε αυτό που έκανα και κυρίως σε αυτό που έκανα εκτός τηλεόρασης».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις