Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι ετοιμάζει ο ‘Εκτορας Μποτρίνι με Λιάγκα και Σκορδά

Τι ετοιμάζει ο ‘Εκτορας Μποτρίνι με Λιάγκα και Σκορδά

Την ερχόμενη βδομάδα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται και καινούργια επεισόδια της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι. Μόνο που ο γνωστός σεφ δεν θα είναι μόνο στην απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά ετοιμάζει και συνεργασία με το ζευγάρι της πρωινής εκπομπής.

 Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 με σκοπό να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά: να κρίνει τις ικανότητες στη μαγειρική όσων θέλουν να διαγωνιστούν στην κουζίνα! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν δώσει και στο παρελθόν τη δυνατότητα σε τηλεθεατές να διαγωνιστούν στην εκπομπή τους και να αποδείξουν ότι διαθέτουν μαγειρικές ικανότητες και το αποτέλεσμα το έκριναν οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους. Τώρα όμως το λόγο θα έχει ο Μποτρίνι αφού τις Παρασκευές, στην τελευταία εκπομπή κάθε βδομάδας, τρία με τέσσερα άτομα θα διαγωνίζονται μαγειρεύοντας στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή προσπαθώντας να κερδίσουν τον καλύτερο βαθμό από το γνωστό σεφ και να κερδίσουν έτσι και το έπαθλο, που θα είναι είτε χρηματικό, είτε κάποιο δώρο. Βέβαια καθημερινά στην κουζίνα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής θα είναι και πάλι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, ενώ ο Μποτρίνι εκτός από το «Πρωινό» κάθε Παρασκευή θα συνεχίσει καθημερινά, μέσα από την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» να κρίνει τις μαγειρικές ικανότητες των διαγωνιζόμενων, αποφασίζοντας που θα δοθούν τα 500 ευρώ.

 

 

Πάντως η συνεργασία που «έψησαν» ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με τον Έκτορα Μποτρίνι προβλέπεται να φέρει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές όχι μόνο στη συχνότητα του ΑΝΤ1 αλλά και στο στούντιο της εκπομπής καθώς πολλοί θα είναι αυτοί που θα θέλουν να μάθουν την άποψη του Έκτορα Μποτρίνι για τις μαγειρικές ικανότητές τους, αλλά να κερδίσουν και το έπαθλο βεβαίως, βεβαίως…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε