Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι ετοιμάζει ο Θοδωρής Αθερίδης;

Τι ετοιμάζει ο Θοδωρής Αθερίδης;

Είναι από τους ηθοποιούς που έχει καταφέρει με κάθε δουλειά του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Τη φετινή σεζόν μάλιστα ο Θοδωρής Αθερίδης κέρδισε τους τηλεθεατές και μέσα από τον καινούργιο του ρόλο, του οικοδεσπότη, στην τηλεοπτική εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη που παρουσίασε στο ACTION24. Και μπορεί λόγω των οικονομικών δυσκολιών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο να μην έχει δοθεί στην εκπομπή το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αλλά ο Αθερίδης έχει ήδη κλείσει τι θα κάνει στο θέατρο. Μετά την πετυχημένη πορεία και του τελευταίου έργου του με τίτλο «Πράματα και θάματα» που ανέβηκε για δύο σεζόν στο «Μικρό Παλλάς» ο πολυπράγμων Αθερίδης γράφει το καινούργιο έργο του που θα σκηνοθετήσει και θα ερμηνεύσει έναν από τους ήρωές του. Μάλλον δεν το γράφει, αλλά το… χτενίζει όπως λέγεται, αφού το μεγαλύτερο μέρος του είναι έτοιμο και έχει μάλιστα κλειστεί και ο υπόλοιπος θίασος με επίσης πολύ καλούς ηθοποιούς.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μαζί του επί σκηνής στο «Μικρό Παλλάς» θα βρεθεί η Πέμη Ζούνη και η Ρένια Λουιζίδου, αλλά και η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον Λευτέρη Ελευθερίου με τους οποίους συνεργάστηκε και στην περυσινή παράσταση.

Το θεατρικό λόγο αλλά και τις σκηνοθετικές οδηγίες του όμως θα ακολουθήσει και η κόρη του Φωτεινή Αθερίδη που θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί του.

Βέβαια μετά το… χτένισμα που κάνει ο Αθερίδης στο καινούργιο θεατρικό έργο του δεν αποκλείεται να του προκύψει και άλλος ρόλος και έτσι να είναι στο θίασο και κάποιος άλλος πολύ καλός ηθοποιός. Είναι σίγουρο πάντως πως μετά τα «Πράματα και θάματα» και αυτή θα είναι «θαύμα παράσταση»….!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε