Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι γίνεται με την Ευγενία Μανωλίδου

Τι γίνεται με την Ευγενία Μανωλίδου

H μεταγραφή της στο MEGA και η στάση του ΑΝΤ1

Η είδηση ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα είναι η παρουσιάστρια του «Master Chef» στο MEGA φαίνεται ότι έχει προκαλέσει… θύελλα φημών στο τηλεοπτικό κι όχι μόνο τοπίο!

Μία φήμη λέει ότι η Μανωλίδου δεν έχει συμφωνήσει να παρουσιάζει το καινούργιο reality στο MEGA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η αλήθεια είναι ότι η Μανωλίδου έχει συμφωνήσει με το κανάλι της Μεσογείων και θα είναι η παρουσιάστρια του «Master Chef»!

Μία φήμη λέει ότι στέλεχος του MEGA θεωρεί ότι η Μανωλίδου δεν είναι… συμβατή με το προφίλ του καναλιού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η αλήθεια είναι ότι κανένα στέλεχος του MEGA δεν έχει εκφράσει την αντίρρησή του με τη μεταγραφή που έκανε το κανάλι της Μεσογείων. Αντίθετα μάλιστα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με στελέχη του καναλιού και ανθρώπους της ομάδας παραγωγής, δόθηκε η «εντολή» να στηρίξουν το project και την παρουσιαστριά του καθότι το MEGA ποντάρει πολλά στο «Master Chef».

Μία φήμη λέει ότι αν το MEGA είχε πράγματι συμφωνήσει με τη Μανωλίδου τότε θα κυκλοφορούσε δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η αλήθεια είναι ότι το MEGA δεν ανακοινώνει ακόμα επίσημα τη συνεργασία του με τη Μανωλίδου γιατί ακόμα συμμετέχει στο «Dancing with the stars».

Μία φήμη λέει ότι στον ΑΝΤ1 έχουν… εκνευριστεί πολύ με την… κρυφή μεταγραφή της Μανωλίδου στο MEGA και θα την «φάνε» αυτή τη βδομάδα από το talent show για να πάνε στον τελικό οι Ματθίλδη Μαγγίρα και Έρρικα Πρεζεράκου που θέλουν να… αξιοποιηθούν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Newsit κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αφού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο κανάλι του Αμαρουσίου για την κρυφή μεταγραφή της Μανωλίδου. Αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού αυτό που ενδιαφέρει τον ΑΝΤ1 είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός του talent show κι όχι τα… τηλεοπτικά παιχνίδια! Αλλά κοντός ψαλμός… Κυριακή και θα δούμε τι θα γίνει στον ημιτελικό του «Dancing with the stars» και θα έχουμε να… συμπεραίνουμε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε