Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τηλεπαιχνίδια των ’90s Ι

Τα τηλεπαιχνίδια έχουν αφήσει κι αυτά το δικό τους στίγμα στην ελληνική τηλεόραση και οι περισσότεροι τα θυμούνται με ιδιαίτερη αγάπη, καθώς οι παρουσιαστές τους αλλά κυρίως οι ατάκες τους σημείωναν μεγάλη επιτυχία…όχι μόνο στην εποχή τους.

Πόσες φορές είπατε άλλωστε κι εσείς, θα ήθελα να πάω. Πόσες φορές δεν βρεθήκατε στη θέση του δυνατού λύτη στα παιχνίδια γνώσης, ή προκαλέσατε την τύχη σας νοητά και παρακολουθήσατε τόσους και τόσους να τα χάνουν όλα ή να βγαίνουν νικητές… Ας θυμηθούμε μερικά από τα τηλεπαιχνίδια των ’90s που ήταν άλλωστε και η εποχή που μεσουράνησαν…

Οι ατάκες του Βλασση Μπονάτσου “Τρομερό!” “Πάρα πολύ ωραίο” με τον χαρακτηριστικό τρόπο που μόνο εκείνος κατείχε συνδέθηκαν κι εκείνες με την πρώτη ελληνική εκδοχή του κλασσικού αμερικάνικου τηλεπαιχνιδιού “Family Feud”. Σκοπός του παιχνιδιού “Κόντρες “ ήταν να βρει η ομάδα τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην εκάστοτε ερώτηση.
Δείτε αποσπάσματα από το τηλεπαιχνίδι.

Η ευφράδεια του Αντρέα Μικρούτσικου ήταν εκείνη που άλλες φορές μπέρδευε και άλλες έσωζε τους παίκτες στο θρυλικό “Μεγάλο Παζάρι” από τον κύριο Ζονκ. Ένα παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές και διλήμματα…Την κουρτίνα 1 ή την κουρτίνα 2; Ή μήπως να πάρω το κουτί; Σάμπως και τα λεφτά…καλά δεν είναι; Η εκπομπή επανήλθε στην μικρή οθόνη περίπου μία δεκαετία μετά την πρώτη της μετάδοση…αλλά τίποτα δεν θύμιζε την αίγλη που είχε η πρώτη της εκδοχή, ίσως επειδή στις αρχές του ’90 ήταν όλα πρωτόγνωρα για τον τηλεθεατή και ίσως πιο αθώα.
Διαβάστε και για άλλα τηλεπαιχνίδια των ’90s και δείτε τα εδώ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε