Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τιτίκα Στασινοπούλου: Τι ρατσιστικά και ανοησίες είναι αυτά που λένε για τον Σεφερλή;

Τιτίκα Στασινοπούλου: Τι ρατσιστικά και ανοησίες είναι αυτά που λένε για τον Σεφερλή;

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τις ιδιομορφίες του, αλλά αυτό δεν μας αφορά», λέει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Οι νέοι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να κάνουν καριέρα και δεν έχουν φραγμούς. Κάποιοι μπορεί να προκαλούσαν για να έχουν δουλειές και να γίνουν πρωταγωνιστές», λέει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το κίνημα metoo, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Από πλευράς υγείας έχω δει και καλύτερες ήμερες, έπεσα από την σκάλα, πήρα 11 σκαλοπάτια σαν γιουβαρλάκι, ευτυχώς δεν σκοτώθηκα», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινόπουλου.

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Τιτίκα Στασινοπούλου ανέφερε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένα άτομο προικισμένο, έχουμε συνεργαστεί, δεν έχω παράπονο.

Όλοι ξέραμε ότι είχε τις δικές του ιδιομορφίες άλλα αυτό δεν μας αφορά εμάς. Αυτά που βγήκαν μετά με το metoo, δεν θα ήθελα να είμαι η μάνα κανενός παιδιού. Οι νέοι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να κάνουν καριέρα και δεν έχουν φραγμούς. Κάποιοι μπορεί να προκαλούσαν για να έχουν δουλειές και να γίνουν πρωταγωνιστές».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεχείλιζε από ταλέντο άλλα ο χαρακτήρας του δεν ήταν έτοιμος για αυτό το “βουνό”, ήταν κακομαθημένος. Δεν θα δώσω άφεση αμαρτιών στον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαι Θεός, άλλα πιστεύω στην συγχώρεση.

Θεωρώ πως για τα πρόσωπα που καταγγέλθηκαν στο metoo, τέλειωσε η υποκριτική. Παλιά γίνονταν διάφορα, τα κουκούλωναν και όλα μία χαρά. Ένας μεγάλος πρωταγωνιστής μου είχε ζητήσει να αφήσω το εσώρουχό μου πάνω στο γραφείο του».

Τέλος, η Τιτίκα Στασινοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα επαγγελματικά της: «Τι ρατσιστικά και ανοησίες είναι αυτά που λένε για τον Σεφερλή;

Έχετε ακούσει την κοινωνία πως μιλάει; Ο άνθρωπος είναι ταλαντούχος πάρτε το απόφαση. Το τηλέφωνο δεν χτυπάει για δουλειά, σπάνια. Να γίνω προσκόλληση δεν μου ταιριάζει».

Media Τελευταίες ειδήσεις