Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το BBC «γλεντάει» τους σεξιστές με απολαυστικό βίντεο

Το BBC «γλεντάει» τους σεξιστές με απολαυστικό βίντεο

Με χιούμορ… to the point, το BBC «τη λέει» στους απανταχού σεξιστές που κρίνουν μια γυναίκα μόνο από το ντύσιμό της.

Στο καυστικό βιντεάκι του BBC το κωμικό τρίο «Muriel» δείχνει σε κάθε σεξιστή αυτή του κόσμου γιατί δεν πρέπει να κρίνει μια γυναίκα από το ντύσιμό της, θεωρώντας το αφορμή για κακοποίηση.

Όλα γίνονται σε μια καφετέρια, όταν δυο άνδρες σχολιάζουν το πρωτοσέλιδο εφημερίδας, λέγοντας πως η γυναίκα επειδή ήταν προκλητικά ντυμένη «πήγαινε γυρεύοντας» (σ.σ. «asking for it»).

Οι τρεις εργαζόμενες αρχίζουν να σκέφτονται πως θα ήταν να λειτουργούν με βάση το πως είναι ντυμένες: η μια ντυμένη με κοστούμι εισβάλει σε εταιρία (στην οποία δεν δουλεύει) και απαιτεί αύξηση, η δεύτερη έχει πάει στη δουλειά με μαγιό, καπέλο και κοκτέιλ και σηκώνεται να φύγει πριν τελειώσει τη δουλειά της, η τρίτη έχει φορέσει ένα χάρτινο κόκκαλο στο κεφάλι της γιατί θέλει να πάρει σκύλο, η τέταρτη επειδή κρατά μαχαιροπήρουνα παίρνει το φαγητό ενός άνδρα και μια άλλη έχει φορέσει νυφικό άρα… παντρεύεται.

Το… κορυφαίο βέβαια γίνεται όταν οι εργαζόμενες «επιστρέφουν» στην πραγματικότητα: ο ένας από τους άνδρες που σχολιάζουν φοράει φανέλα της Άρσεναλ και έχει παραγγείλει κέικ σοκολάτας. «Δεν παίζεις στην Άρσεναλ, δεν θα θέλεις να το φας αυτό» του λέει η μια από τις κοπέλες. «Δεν είμαι ποδοσφαιριστής», απαντά. Για να τον ρωτήσουν: «Τι περιμένεις να σκεφτούμε όταν εμφανίζεσαι φορώντας αυτό; Τα ζήταγες»…

 

Ε, τα ζήταγε…

Media Τελευταίες ειδήσεις