Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Το Heart of Stone έρχεται στο Netflix – Το πρώτο trailer από τη νέα ταινία της Gal Gadot

Το Heart of Stone έρχεται στο Netflix – Το πρώτο trailer από τη νέα ταινία της Gal Gadot

Η εκρηκτική ηθοποιός Gal Gadot, στη νέα ταινία του Netflix, υποδύεται τη Rachel Stone, τη μοναδική πράκτορα που στέκεται μεταξύ του πανίσχυρου, παγκόσμιου, ειρηνευτικού οργανισμού της και του πολυτιμότερου -και επικίνδυνου- εργαλείου του, με κωδικό όνομα: Καρδιά.

Η πολυαναμενόμενη ταινία έρχεται στο Netflix στις 11 Αυγούστου.

Το trailer που είδε το φως της δημοσιότητας εστιάζει στις ικανότητες της πρωταγωνίστριας, οποία αντιμετωπίζει απίστευτες προκλήσεις και εχθρούς, και τα σκηνοθετικά εφέ φαίνεται ότι κλέβουν την παράσταση στην εν λόγω ταινία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία «Heart of Stone» προέρχεται από την εταιρεία παραγωγής «Skydance» των Ντέιβιντ Έλισον, Ντάνα Γκόλντμπεργκ και Ντον Γκρέιντζερ, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δύο τελευταίοι είναι αυτοί που επιβλέπουν την ταινία για λογαριασμό του στούντιο.

Η ταινία ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Gal Gadot (Rachel Stone), μια κατάσκοπο που εργάζεται για την μυστική ειρηνευτική οργάνωση Charter, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να αποτρέψει καταστροφές.

Όταν το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της Charter, γνωστό ως Heart, πέφτει στα χέρια ενός χάκερ, ονόματι Keya Dhawan (Bhatt), η Stone ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή για να την ανακτήσει και να σώσει τον κόσμο.

Media Τελευταίες ειδήσεις