Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Το Netflix «έκοψε» ξαφνικά το 1899

Το Netflix «έκοψε» ξαφνικά το 1899

Έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου. Πολλοί το παρομοίασαν με το Dark (σ.σ. λόγω παραγωγών της σειράς) αλλά τελικά το 1899 δεν μακροημέρευσε.

Το ξαφνικό τέλος του 1899 έγινε γνωστό από τους παραγωγούς της σειράς και όχι από το Netflix. Αλλά η ουσία είναι πως δεύτερη σεζόν δεν θα υπάρξει.

Το Netflix αποφάσισε να μην ανανεώσει το 1899 και έβαλε ξαφνικό τέλος στη σειρά μόλις 1,5 μήνα από την πρεμιέρα της.

Ο εκ των δημιουργών της σειράς, ο Μπαράν Μπο Οντάρ ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram το ξαφνικό τέλος του 1899 από το Netflix.

«Λυπηρό αλλά αληθινό» έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή του, εκ μέρους του ίδιου αλλά και της συνεργάτη του (όπως και στο Dark), Γιάντε Φρίσε.

«Με βαριά καρδιά θα πρέπει αν σας πούμε ότι το 1899 δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή. Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτή της υπέροχης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by baranboodar (@baranboodar)

Το Netflix είχε «συστήσει» το 1899 ως εξής: «Ένα ατμόπλοιο με μετανάστες κατευθύνεται δυτικά αφήνοντας πίσω του τη Γηραιά Ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα κράμα Ευρωπαίων, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα εν όψει του νέου αιώνα και της καινούργιας ζωής τους στο εξωτερικό.

Το ταξίδι τους όμως θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν θα συναντήσουν στη θάλασσα ένα ακυβέρνητο πλοίο επίσης με μετανάστες.

Αυτό που θα αντικρίσουν εκεί θα μετατρέψει το ταξίδι τους προς τη “Γη της Επαγγελίας” σε έναν τρομερό εφιάλτη».

Media Τελευταίες ειδήσεις