Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το EPSILON δεν πάει διακοπές…!

Το EPSILON δεν πάει διακοπές…!

Τη φετινή σεζόν ενέταξε στο δυναμικό του αρκετά γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα με σκοπό να κάνει ένα «γεμάτο κι ανταγωνιστικό πρόγραμμα».

Κι είναι αλήθεια ότι το EPSILON κατάφερε να σημειώσει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, αλλά και να δημιουργήσει με κάποιες εκπομπές του… προβλήματα και στους «μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς με πολύχρονη παρουσία»! Είναι εμφανές ότι η επιθυμία των στελεχών του EPSILON είναι να «χτίσουν» ένα πρόγραμμα με πολλές εκπομπές και να καταφέρουν να κάνουν τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητά τους.

Βέβαια δεν συζητάμε ότι κάποιες από αυτές τις εκπομπές κάνουν… το ακριβώς αντίθετο, απομακρύνουν δηλαδή τους τηλεθεατές από την οθόνη, αλλά αυτό –για να είμαστε δίκαιοι!- συμβαίνει και στους «μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς με πολύχρονη παρουσία»! Όπως φαίνεται πάντως, στο πλαίσιο του «χτισίματος» και της σχέσης που προσπαθούν να εδραιώσουν με τους τηλεθεατές, τα στελέχη του EPSILON αποφάσισαν να μην βάλουν ταμπέλα «Κλειστό λόγω διακοπών» αλλά να κρατήσουν το πρόγραμμά τους στον αέρα όλο σχεδόν το καλοκαίρι. Έτσι οι εκπομπές και οι συντελεστές τους θα πάνε διακοπές μόνο τον Αύγουστο… και όχι όλο, καθώς θα σταματήσουν να βγαίνουν στον αέρα στο τέλος Ιουλίου με σκοπό να επιστέψουν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, όπως μαθαίνω οι περισσότερες από τις εκπομπές θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, ενώ πρόκειται να γίνουν αλλαγές σε κάποιες από αυτές με σκοπό να βγουν ακόμα πιο… μαχητικά την επόμενη σεζόν. Στο πρόγραμμα μάλιστα θα ενταχθούν και ξένες σειρές, ενώ όμως θα συνεχίσουν να δίνουν βάρος στην παραγωγή εκπομπών. Επιθυμία τους βέβαια είναι την επόμενη σεζόν να έχουν και κάποια σειρά εγχώριας παραγωγής, αλλά αυτό ακόμα βρίσκεται στα σχέδια και θα οριστικοποιηθεί αν και εφόσον τα οικονομικά δεδομένα το επιτρέψουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε