Media

“Το Ερπετό”: Η νέα σειρά εγκλήματος που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Η κατηγορία “αληθινά εγκλήματα” έχει βρει καταφύγιο τα τελευταία χρόνια στο Netflix, το οποίο προσφέρει μια πληθώρα από επιλογές στους συνδρομητές του που θέλουν να μάθουν τα πραγματικά γεγονότα πίσω από διάσημες εγκληματικές ενέργειες.

Πρόσφατα ο γίγαντας συνεχούς ροής ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα μίνι σειρά εγκλήματος “The Serpent”, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου.

Έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα το πρώτο trailer της σειράς, η οποία είναι βασισμένη στον αδίστακτο serial killer Σαρλ Σομπράζ, γνωστός και ως “Ερπετό”.

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι βασισμένη στα σοκαριστικά γεγονότα που έλαβαν χωρα στην Νοτιοανατολική Ασία κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’70, όπου ο Γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Βιετναμέζικης και Ινδικής καταγωγής, Σαρλ Σομπράζ, σκότωνε ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού από τον δυτικό κόσμο. Φέρεται ότι διέπραξε τουλάχιστον 12 δολοφονίες.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα είχε πρόταση για εκπομπή αλλά ήταν πολλές ώρες, για μένα ήταν απαγορευτικό»
«Και μόνο που θα έπρεπε να λείπει από το σπίτι κάθε ημέρα για 12 ώρες και συγκεκριμένα τις ώρες που τα παιδιά την έχουν ανάγκη, για εμένα ήταν απαγορευτικό. Και για την ίδια όμως», τόνισε
Αντελίνα Βαρθακούρη / Χάρης Βαρθακούρης