Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… ετοιμόρροπο «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου!

Το… ετοιμόρροπο «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου!

Η αλήθεια είναι ότι έχει… χυθεί πολύ μελάνι για την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» του σαββατοκύριακου στον ALPHA με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αλήθεια επίσης είναι ότι το περισσότερο… μελάνι αφορά την παρουσιάστριά της εκπομπής και για όσα φέρεται να κάνει όταν δεν είναι στον αέρα. Το θέμα όμως, δεν είναι για το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα από όλα όσα λέγονται, αλλά το τι γίνεται με την εκπομπή και την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης, όπου η αλήθεια είναι… απογοητευτική. Πριν από καιρό, μέσα από το Newsit, σε κείμενό μου με τίτλο «Η Σπυροπούλου στο μάτι του κυκλώνα» έγραφα ότι η παρουσιάστρια έχει βρεθεί να είναι στο κέντρο του… ενδιαφέροντος και αρνητικών σχολίων, χωρίς καν να έχει προλάβει να πατήσει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ε, ο καιρός πέρασε, η Κωνσταντίνα πάτησε στο τηλεοπτικό τοπίο και η αλήθεια είναι πώς μάλλον το… τσαλαπάτησε, γιατί το κακόμοιρο το τοπίο… ούρλιαξε, αλλά απάντηση δεν πήρε, αφού οι τηλεθεατές ήταν αλλού. Μετά από αρκετό καιρό στον αέρα μπορούμε πλέον να είμαστε σίγουροι ότι η εκπομπή δεν έχει παρουσιάστρια μεγάλου… βεληνεκούς, έστω κι αν η ίδια θέλει να γίνει. Το αν έχει ή όχι τα φόντα για να γίνει, δεν μπορούμε ακόμα να το κρίνουμε, αλλά τα όσα έχει βγάλει στον αέρα, αποδεικνύουν ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει… Μενεγάκη!

Και μπορεί η νεαρή κοπέλα από τη Ρόδο να μην έχει το όνειρο «θα φάω τη Μενεγάκη», αλλά είναι σίγουρο πως θέλει να γίνει παρουσιάστρια… πριν την ώρα της. Βέβαια για όλα αυτά έχει την πλήρη στήριξη του ALPHA, αφού είναι σίγουρο πως οποιαδήποτε άλλη εκπομπή με αυτή την πορεία στους πίνακες τηλεθέασης θα είχε… αναδιοργανωθεί. Ωστόσο, προς καλό των εργαζομένων, των οπερατέρ, ηχοληπτών και τεχνικών που είναι στην εκπομπή και για τους οποίους –σύμφωνα με δηλώσεις της!- ενδιαφέρεται ιδιαίτερα η Σπυροπούλου, η εκπομπή συνεχίζεται έστω και αν τα… θεμέλια στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» τρίζουν.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις χαμηλές τηλεθεάσεις και τις αρκετές αποχωρήσεις μπρος και πίσω από τις κάμερες, αλλά και σε άλλες… που θα έρθουν! Συμπέρασμα; Το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» έχει… γείρει περισσότερο κι από τον Πύργο της Πίζας. Μόνο που στη μία περίπτωση μιλάμε για αρχιτεκτονικό θαύμα και στην άλλη για τηλεοπτικό… ανάθεμα! Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι φήμες θέλουν την εκπομπή να έχει πάρει διορία έως το τέλος της χρονιάς, του 2014, για να κριθεί αν από την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης θα καταφέρει να επιβιώσει στο τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο αυτό μάλλον φαίνεται αδύνατο, αφού η παρουσιάστριά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τα στελέχη του ALPHA να συνεχίσει η εκπομπή της… για το καλό των εργαζομένων, βεβαίως, βεβαίως…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε