Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Κάτω Παρτάλι» μας αποχαιρετά… από τα Τίρανα! – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Το «Κάτω Παρτάλι» μας αποχαιρετά… από τα Τίρανα! – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Το τέλος του δεύτερου κύκλου της πετυχημένης σειράς «Κάτω Παρτάλι» προβάλλει απόψε το MEGA. Η σειρά μας αποχαιρετά για τη φετινή σεζόν αλλά θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές του χρόνου με σκοπό να ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια.

Στο αποψινό επεισόδιο όμως θα βρεθούμε εκτός συνόρων αφού μετά την εξαφάνιση της Βίβιαν ο Θανάσης ανακαλύπτει τα ίχνη της στην Αλβανία. Έτσι θα βρεθεί στα Τίρανα για να σώσει την αγαπημένη του!

Τα γυρίσματα έγιναν την προηγούμενη βδομάδα και οι δύο ηθοποιοί, η Νάντια Κοντογιώργη με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες πέρασαν πολύ ωραία παρά το… βαρύ πρόγραμμα των γυρισμάτων.

Μαζί τους ήταν βέβαια η σκηνοθέτις Αμαλία Γιαννίκου αλλά και ο σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου, οι οποίοι μάλιστα βρέθηκαν εκεί πριν από τους δύο ηθοποιούς για να επιλέξουν τα μέρη που θα έκαναν τα γυρίσματα. Έτσι όταν όλα ήταν… τακτοποιημένα οι δύο ηθοποιοί ταξίδεψαν στα Τίρανα και οι κάμερες έπιασαν δουλειά…!

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο ο Θανάσης ανακαλύπτει ότι αυτοί που απήγαγαν τη Βίβιαν την πήγαν στην Αλβανία και έτσι αποφασίζει να πάει κι αυτός εκεί για να την βρει και να την φέρει πίσω στο Κάτω Παρτάλι.

Το τι γίνεται στην Αλβανία αλλά και στο Κάτω Παρτάλι όπου προσπαθούν να βρουν ποιος σκότωσε τον Διαμαντή θα το δούμε στο αποψινό επεισόδιο, στις 22:20, από το MEGA με το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Όσο για τον επόμενο κύκλο ο Λευτέρης Παπαπέτρου έχει ετοιμάσει αρκετές ανατροπές στην εξέλιξη που δεν τις περιμένει κανείς και είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να κερδίζουν τους τηλεθεατές…! Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο αλλά ακόμα στο MEGA δεν έχουν αποφασίσει αν θα προβάλλουν τον επόμενο κύκλο στις αρχές της επόμενης σεζόν, τον Οκτώβριο, ή θα τον κρατήσουν για τον Ιανουάριο του 2016…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε