Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Κάτω Παρτάλι» στα… χιόνια

Το «Κάτω Παρτάλι» στα… χιόνια

Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα στο MEGA να βλέπουν… άσπρη μέρα κοιτώντας τα ραβασάκια τηλεθέασης. Το «Κάτω Παρτάλι» σημειώνει και φέτος υψηλές τηλεθεάσεις αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές το έχουν αγαπήσει, ενώ κάποιοι… το έχουν μισήσει.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν υπήρξαν διάφορες φήμες που ήθελαν τη σειρά να μπαίνει… στον πάγο και να σταματούν τα γυρίσματα. Η επανάληψη χθες του τελευταίου επεισοδίου έκανε εντονότερες τις φήμες αυτές που θέλουν τη σειρά να αντιμετωπίζει πρόβλημα και μάλιστα να έχουν σταματήσει τα γυρίσματα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική και… παγώνει όλους όσοι θέλουν και ελπίζουν πως το «Κάτω Παρτάλι» θα ερημώσει!

Πράγματι την προηγούμενη βδομάδα, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit,  τα γυρίσματα είχαν σταματήσει, αφού άλλωστε έχουν παραδοθεί στο MEGA ακόμα τέσσερα επεισόδια και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν τρία ακόμα, τα δέκα δηλαδή από τα δεκαπέντε που θα προβληθούν. Η χθεσινή επανάληψη ήταν προγραμματισμένη από το MEGA που θέλει να κρατήσει την πετυχημένη σειρά στον αέρα έως το τέλος της σεζόν. Από χθες μάλιστα οι μηχανές έχουν πιάσει ξανά δουλειά και σήμερα το «Κάτω Παρτάλι» είναι χιονισμένο, αφού οι συντελεστές συνεχίζουν τα γυρίσματα μέσα στο χιόνι προσπαθώντας να το… κρύψουν από τα πλάνα.

Όσο για τη… στάση πληρωμών που ανέφεραν οι φήμες να τονίσω ότι δεν ισχύουν αφού οι πληρωμές συνεχίζονται κανονικά και δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Όσο λοιπόν και να θέλουν κάποιοι να… παγώσουν το «Κάτω Παρτάλι», τελικά μάλλον θα συνεχίζουν να παγώνουν αυτοί βλέποντας τη σειρά να συνεχίζει να κερδίζει τους τηλεθεατές.  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε