Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA επιμένει στις ελληνικές σειρές

Το MEGA επιμένει στις ελληνικές σειρές

Δύσκολοι καιροί ακόμα και για την «Εθνική Ελλάδος», τη σειρά που κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές με το σενάριο και τις ερμηνείες. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο αναγκάζουν τα στελέχη του MEGA να «παγώσουν» προς το παρόν την παραγωγή της ευελπιστώντας όμως ότι θα καταφέρουν να την βάλουν μπροστά μέσα στη σεζόν. 

Επιθυμία τους είναι να βγει στον αέρα μέσα στο 2016 αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη διαφημιστική αγορά Το σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη απαιτεί πολλά εξωτερικά γυρίσματα κάτι που ανεβάζει το κόστος της, αλλά κανείς από τους εμπλεκόμενους -συντελεστές και τηλεοπτικός σταθμός- δεν θέλει να ρίξει… νερό στο κρασί του και να βγάλουν κάτι οικονομικότερο μεν, αλλά χαμηλότερης ποιότητας δε…!

Έτσι με κοινή απόφαση «παγώνει» η παραγωγή της «Εθνικής Ελλάδος» ελπίζοντας ότι θα έρθουν… καλύτερες μέρες. Όσον αφορά το «Κάτω Παρτάλι» ακόμα εκκρεμεί συνάντηση με την εταιρεία παραγωγής με σκοπό να βγει η σειρά φέτος στον αέρα. Βέβαια είναι σίγουρο πως ακόμα και αν οι δύο πλευρές τα βρουν αποκλείεται η σειρά να βγει στον αέρα μέσα στο 2015 καθώς απαιτούνται πολλά γυρίσματα για κάθε επεισόδιο. Ωστόσο, αν και στο κανάλι της Μεσογείων αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις δύο ελληνικές σειρές τους συνεχίζουν να επιμένουν στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ήδη τρεις σειρές έχουν περάσει από το πρώτο στάδιο, της αρχικής έγκρισης και προχωρούν στο επόμενο, που είναι η κοστολόγησή τους. Αν λοιπόν δεν… σκαλώσουν σε αυτό τότε την καινούργια σεζόν θα δούμε τρεις ελληνικές σειρές. Ποιες είναι αυτές; Κατ’ αρχάς αυτή που θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη παλιές και αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Το συγκεκριμένο project μελετούν πολύ καιρό στο MEGA και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να «ζωντανέψουν» ξανά παλιές ελληνικές ταινίες που έχουμε αγαπήσει. Και μπορεί αυτή η σειρά του MEGA να έρχεται από τα παλιά αλλά μία άλλη έρχεται από το εξωτερικό με πρωταγωνιστή της έναν… γκαφατζή που τραβά τα πάνδεινα μέχρι να παντρευτεί την καλή του, αποδεικνύοντας ότι ο γάμος είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση… !

Η τρίτη ελληνική σειρά που μελετούν στο MEGA έρχεται κι αυτή από το εξωτερικό αλλά δεν θα προδώσω τίποτα περισσότερο γιατί βρίσκεται ένα βήμα πίσω σε σχέση με τις άλλες δύο καθώς πρέπει να «κλείσει» η συμφωνία με τους έχοντες τα δικαιώματα. Τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων όμως την θέλουν πολύ πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να κερδίσει και τους έλληνες τηλεθεατές! Το θέμα είναι ότι στο MEGA θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ενεργό τον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας και ελπίζουμε να τα καταφέρουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε