Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Μπρούσκο»… ξινίζει τους απέναντι!

Το «Μπρούσκο»… ξινίζει τους απέναντι!

Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΝΤ1 έκανε αρκετά χρόνια προσπάθειες να κερδίσει με μία καθημερινή σειρά τους τηλεθεατές της απογευματινής ζώνης.

Μετά το τέλος των σειρών που έφεραν την υπογραφή του Νίκου Φώσκολου και που σημείωναν πολύ υψηλές τηλεθεάσεις το κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθούσε να βγάλει κάποια σειρά που να κερδίσει τους απέναντι, κυρίως το MEGA, που κατάφερνε με τις σειρές του να δίνει ένα υψηλό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ακολουθούσε στο πρόγραμμα.

Το κανάλι της Μεσογείων είχε μάλιστα καθιερωθεί σε αυτή τη ζώνη, από τις 19:00 έως τις 20:00, για πολλά χρόνια και την επιτυχία των ελληνικών σειρών που πρόβαλλε την αντιλήφθηκαν, ή μάλλον την… παραδέχτηκαν, όταν την έχασαν! Κι η ανατροπή αυτή στη μάχη της τηλεθέασης ήρθε από το «Μπρούσκο», την ελληνοκυπριακή σειρά που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και που όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης… ξινίζοντας τους αντιπάλους της.

Αντιπάλους… όλων των ειδών αφού απέναντι από τη σειρά, στον ALPHA, μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που όμως συγκεντρώνει λιγότερους τηλεθεατές στη συχνότητά του από όσους παρακολουθούν τη σειρά στον ΑΝΤ1. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι τον Μάρτιο το «Μπρούσκο» σημείωσε 27,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 23% στο δυναμικό κοινό ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA 21% και 18,9% αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα το MEGA με τα «Κλεμμένα όνειρα» έκανε 15,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό δικαιολογώντας τα στελέχη του σταθμού που αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους αφού όπως αποδεικνύεται οι τηλεθεατές του έχουν… κλαπεί από τη σειρά του ΑΝΤ1. Όπως έχω λοιπόν αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο, στο Newsit, τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκοπεύουν να δώσουν το «πράσινο φως» στη σειρά για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει να κερδίζει τους τηλεθεατές και να… ξινίζει τους ανταγωνιστές της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε