Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Το Ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Ο Μάκης σώζει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη αλλά ο Παντελίδης τον αναγνωρίζει

Το Ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Ο Μάκης σώζει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη αλλά ο Παντελίδης τον αναγνωρίζει

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, στις 22:50.

Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα.

Το Ναυάγιο: Επεισόδιο 75 (Τρίτη 19 Μαρτίου)

Ο Μάκης καταφέρνει να σώσει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη. Για κακή του τύχη, όμως, ο Παντελίδης τον αναγνωρίζει. Ο Άγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε. Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη ένα γράμμα από τον Πέτρο και επιμένει να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τους. Στην κλινική, και ενώ η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση ανάμεσα στον Σάββα και στη μαία που θα τη βάλει σε υποψίες. Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Γιώργη. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Μάκη αλλά η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τους τον παραδώσει τόσο εύκολα. Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα, που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Το Ναυάγιο: Επεισόδιο 76 (Τετάρτη 20 Μαρτίου)

Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά. Η Ελένη αρχίζει να έχει υποψίες για την υγεία του μωρού της Στέλλας. Η Θοδώρα βοηθάει τον Δημήτρη να ξεσκεπάσει μία πλεκτάνη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον πιο έμπιστο συνεργάτη του. Ο Άγγελος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να απελευθερωθεί ο Μάκης. Η Χριστίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ενημερώσει τους γονείς του Μάκη για τη σύλληψη του γιου τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να αποδεχθεί πως θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη για το «Φοίνιξ», ενώ τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσει στην Ελένη. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ήξερε για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Βασίλης όταν ακούσει πως η Στέλλα τού κρατούσε μυστική αυτή τη σχέση; Τι θα απογίνει η Λαμπρινή, της οποίας η υγεία χειροτερεύει; Ο παπά-Γρηγόρης τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα η Ειρήνη, μετά από έναν μεγάλο καβγά με τον Ιπποκράτη, παίρνει μία δύσκολη απόφαση.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Media Τελευταίες ειδήσεις