Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Το Ναυάγιο – επόμενο επεισόδιο: Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά μετά από μήνες

Το Ναυάγιο – επόμενο επεισόδιο: Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά μετά από μήνες

Ανατροπές και εξελίξεις έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA, «Το ναυάγιο». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, στις 22:50. 

Η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που κρύβουν καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε δύσκολη θέση.

Το Ναυάγιο: Επεισόδιο 79 (Τετάρτη 27 Μαρτίου)

Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να πάει μαζί με τον Στελή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μάνα του πριν την εγχείρηση της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει. Θα αποκαλυφθεί ο Πέτρος στους δικούς του;

Η Μαρία προσπαθεί να πείσει τον Μάκη πως η Λίνα δεν του ταιριάζει, εκείνος όμως διαφωνεί και της ετοιμάζει μια έκπληξη για να γνωριστούν καλύτερα. Η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που κρύβουν καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε δύσκολη θέση.

Η Μαριάννα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη σχετίζεται με τη Στέλλα και φοβάται ότι η θανάσιμη συνωμοσία της με τον Ιπποκράτη θα βγει στο φως. Η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε. Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά μετά από μήνες.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Media Τελευταίες ειδήσεις