Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Το νέο τρέιλερ του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One κόβει την ανάσα

Το νέο τρέιλερ του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One κόβει την ανάσα

«Πηγαίνετε να το δείτε»! Αυτό είναι το… μήνυμα της Paramount Pictures, που αποκάλυψε το τελευταίο τρέιλερ του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

Στο τελευταίο τρέιλερ του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One απαριθμούνται οι αποθεωτικές κριτικές που έχει πάρει η ταινία, με την οποία ο Τομ Κρουζ «επιστρέφει» ξανά ως Ίθαν Χαντ.

Μαζί με την IMF ομάδα του καθώς αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια.

Το νέο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο πριν η ταινία “βγει” στα σινεμά.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ

Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται.

Σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Βινγκ Ρέιμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κέρμπι, Σάιμον Πεγκ, Ρομπ Ντέλανεϊ και Πομ Κλεμεντιέφ.

Το σενάριο της πολυαναμενόμενης παραγωγής υπογράφουν μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη, ο Μπρους Γκέλερ και ο Έρικ Τζέντρεσεν.

Το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» διάρκειας δύο ωρών και 36 λεπτών και θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 13 Ιουλίου, ενώ το «Mission Impossible – Dead Reckoning Part 2» στις 28 Ιουνίου του 2024.

Media Τελευταίες ειδήσεις