Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Το Πρωινό»: οι αλλαγές, το συμβόλαιο του Λιάγκα ο ρόλος της Σκορδά!

«Το Πρωινό»: οι αλλαγές, το συμβόλαιο του Λιάγκα ο ρόλος της Σκορδά!

Ολοκλήρωσε τη σεζόν τερματίζοντας πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης αλλά τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκοπεύουν να κάνουν αρκετές αλλαγές στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους, «Το πρωινό». Οι αλλαγές αυτές θα είναι σε πρόσωπα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ξανά δίπλα από τη Φαίη Σκορδά…!

Άλλωστε ο ίδιος ο παρουσιαστής έχει αρκετές φορές δηλώσει πως θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο, θεωρώντας ότι πρέπει να κλείσει τον κύκλο του στην πρωινή ζώνη. Από την άλλη όμως το σε ισχύ συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 αναφέρει ότι θα παρουσιάζει δύο εκπομπές, κάποιο show και κάποια άλλη.

Έως τώρα λοιπόν αυτές οι… συμβολαιακές συμφωνίες καλύπτονταν με την παρουσίαση του «Voice» και της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Την επόμενη σεζόν η βραδινή εμφάνισή του θα καλυφθεί από την παρουσίαση του «Rising star», ενώ αναζητείται κάποια άλλη εκπομπή, ώστε να… αποδεσμευτεί από το «Πρωινό». Έως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο project, ενώ υπάρχει δυσκολία και για το πού θα χωρέσει μία καινούργια εκπομπή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που να μην έρχεται μάλιστα σε… σύγκρουση με άλλες εκπομπές του σταθμού, όπως δηλαδή με το «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ωστόσο στελέχη του ΑΝΤ1 ενδυναμώνουν την πιθανότητα της αποχώρησης του Λιάγκα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, αποδεικνύοντας ότι προσπαθούν να βρουν κάτι άλλο. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη γίνει επαφές με όλους τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και με ορισμένα πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι δίπλα από τη Φαίη Σκορδά. Ωστόσο είναι σαφές ότι άμα ο Λιάγκας δεν είναι την επόμενη σεζόν στο «Πρωινό» η εκπομπή θα έχει πιο… Φαιίστικο χαρακτήρα, με την παρουσιάστρια να είναι η μοναδική «κεντρική παρουσιάστρια», αλλά έχοντας δίπλα της κάποιο πρόσωπο που θα ξεχωρίζει από την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός όμως από το ρόλο της ίδιας της Σκορδά αλλαγές θα γίνουν και στους ρόλους των άλλων προσώπων της ομάδας, ενώ η αλλαγή… πλεύσης της εκπομπής σε πιο γυναικεία με «Φαιίστικο» άρωμα θα φέρει αλλαγές και σε πρόσωπα πίσω από τις κάμερες.

Η σημαντικότερη από αυτές φαίνεται ότι θα γίνει στην αρχισυνταξία και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, έχουν ήδη γίνει επαφές με δύο πρόσωπα για να βρεθεί ποιος θα αναλάβει το «τιμόνι» της εκπομπής στο πίσω από τις κάμερες «οδήγημα»!

Όποιες αλλαγές είναι να γίνουν θα αποφασιστούν μέσα στον Ιούλιο ώστε να γνωρίζουν όλοι τι θα κάνουν στην πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν που μάλιστα από πολλούς θεωρείται αρκετά δύσκολη καθώς θα υπάρξουν… νέοι παίκτες στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και το σίγουρο είναι ότι στον ΑΝΤ1 θέλουν να διατηρήσουν την πρωτιά στην κούρσα της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε