Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Το πρώτο τρέιλερ του Shopping Star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είστε έτοιμες;»

Το πρώτο τρέιλερ του Shopping Star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είστε έτοιμες;»

Μετά την απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει από το Star, τη σκυτάλη της παρουσίασης του Shopping Star αναλαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγο πριν “βγει” στον τηλεοπτικό αέρα το νέο Shopping Star, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Σε αυτό, φυσικά, πρωταγωνιστεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η παρουσιάστρια του επιτυχημένου reality μόδας του Star κάνει πασαρέλα και να προσκαλεί τις τηλεθεάτριες να δηλώσουν συμμετοχή.

«Νέα εποχή Shopping Star», λέει χαμογελαστή στην κάμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ όταν ακούγεται η φωνή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου να ρωτά «μόνο εμένα δεν αλλάξανε;», εκείνη του απαντά: «Μα Βαγγέλη μου, Shopping Star χωρίς εσένα γίνεται; Δεν γίνεται».

«Μαζί θα κάνουμε το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στις βιτρίνες, στα trends, στη μόδα. Είστε έτοιμες;», ρωτά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

 

Σε πρόσφατες δηλώσεις της λίγο πριν το πρώτο γύρισμα του Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που δείχνουν το στυλ τους.

Σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω.

Το νέο Shopping Star θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις