Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το ταμείο της τηλεθέασης – Καλά Χριστούγεννα για κάποιους… μαύρα για άλλους!

τηλεθέαση

Τέλος του μήνα και το «ταμείο» για την τηλεθέαση έκανε κάποιους να χαίρονται ενώ κάποιοι άλλοι ανησυχούν για το… έλλειμμα.

Το πιο εμφανές παρατηρώντας τα νούμερα από την τηλεθέαση είναι ότι τη φετινή σεζόν ο ALPHA συνεχίζει να μετρά σημαντικές απώλειες αποδεικνύοντας ότι έχει ανάγκη από ριζικές αλλαγές αν και εφόσον θέλει να κερδίσει ξανά τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία της Nielsen στην κορυφή της κατάταξης του γενικού συνόλου και τον προηγούμενο μήνα, τον Νοέμβριο, βρέθηκε πάλι ο ΣΚΑΪ αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά του από τον ΑΝΤ1 που όμως προηγήθηκε στο δυναμικό κοινό με το STAR να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά λοιπόν στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τους μέσους όρους των τηλεοπτικών σταθμών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό που έχουν προκύψει από τις μετρήσεις της Nielsen για τον Νοέμβριο ενώ εντός παρένθεσης αναφέρονται οι αντίστοιχοι μέσοι όροι τους τον προηγούμενο μήνα, τον Οκτώβριο.

τηλεθέαση

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι όλα τα κανάλια της ΕΡΤ εξακολουθούν να σημειώνουν πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις χωρίς να δείχνουν σημάδια… ανάκαμψης δικαιώνοντας όπως φαίνεται κάποιους που θέλουν να δρομολογήσουν αλλαγές στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις