Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τον Οκτώβριο το νέο πρόγραμμα του Εpsilon – Νέα πρόσωπα αλλά και απολύσεις – Παραμένει το πρόβλημα ρευστότητας

Τον Οκτώβριο το νέο πρόγραμμα του Εpsilon –  Νέα πρόσωπα αλλά και απολύσεις – Παραμένει το πρόβλημα ρευστότητας

Γύρω στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας το νέο πρόγραμμα του Epsilon. Θα κυριαρχεί η ψυχαγωγία ενώ η ενημέρωση θα περιλαμβάνει μια πρωινή εκπομπή, ένα δελτίο ειδήσεων 45 λεπτών και ίσως μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή.

Για την πρωινή εκπομπή που κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδίδεται από τις 7 ως τις 10 πρόσφατα εθεάθη στη κανάλι ο Βασίλης Λυριτζής που αν συμφωνήσει θα έχει και ακόμα ένα πρόσωπο δίπλα του. Το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν η Έλλη Στάη. Το δελτίο θα μεταδίδεται στις 19.00.

Ήδη από τον Ιούλιο έχει αρχίσει το “ξήλωμα” του παλαιού μηχανισμού παρότι κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν το δελτίο με μόλις 20 δημοσιογράφους και διάρκεια 90 λεπτά έφτανε ως και τη δεύτερη θέση στον πίνακα τηλεθέασης. Οι περισσότεροι συντελεστές του είτε έχουν παραγκωνιστεί είτε τους έχει ανακοινωθεί ότι θα απολυθούν στο τέλος του μήνα.

Ωστόσο στο κανάλι συνεχίζονται και τα προβλήματα ρευστότητας που υπήρξαν από την πρώτη μέρα της αγοράς του σταθμού από τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτό που μεταφέρεται στους εργαζόμενους είναι ότι χρήματα υπάρχουν και αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις