Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τόνια Σωτηροπούλου: Ένα κομμάτι μου θέλει να με αγαπούν και να με θαυμάζουν

Τόνια Σωτηροπούλου: Ένα κομμάτι μου θέλει να με αγαπούν και να με θαυμάζουν

“Φυσικά, μπορεί να παρεξηγηθείς και να κάνεις λάθη κι όλο αυτό να φέρει μια ακραία και πικρόχολη αντίδραση, αλλά και πάλι, δεν μπορούμε ούτε να αρέσομε σε όλους ούτε όλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας” είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στο Hello! και στην Τζοβάννα Βλαχάβα για το πως διαχειρίζεται την καθημερινότητα.

Μολονότι είστε κι οι δύο προβεβλημένα πρόσωπα, έχετε επιλέξει με τον Κωστή να προφυλάσσετε την ιδιωτική σας ζωή. Ανέκαθεν είχες αυτήν την στάση ζωής απέναντι στην αναγνωρισιμότητα;

Ζούμε σε μια μικρή κι όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας στο χώρο μας. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι συμβαίνει κάτι σημαντικό γιατί πραγματικά δεν συμβαίνει. Ο καθένας κάνει την δουλειά του -ακόμα κι οι φωτογράφοι στον δρόμο που μπορεί κάποιες φορές να σε βγάλουν φωτογραφία ενώ δεν θέλεις.

Έχω επιλέξει ένα επάγγελμα του οποίου η επιτυχία είναι εν μέρει ταυτισμένη με την αναγνωρισιμότητα. Το έχω επιλέξει αυτό γιατί ένα κομμάτι μου θέλει να με αγαπούν και να με θαυμάζουν.

Θα ήταν αστείο να με πειράζει από την στιγμή που δεν προσβάλλω και δεν ενοχλώ κανέναν. Φυσικά, μπορεί να παρεξηγηθείς και να κάνεις λάθη κι όλο αυτό να φέρει μια ακραία και πικρόχολη αντίδραση, αλλά και πάλι, δεν μπορούμε ούτε να αρέσομε σε όλους ούτε όλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις