Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τούρτα με μπόλικη… ελληνοφρένεια!

Τούρτα με μπόλικη… ελληνοφρένεια!

Μετακόμισε στον ALPHA και όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης έχουν κάθε λόγο να το γιορτάζουν.

Φέτος η «Ελληνοφρένεια» σημειώνει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και για αυτό οι συντελεστές αποφάσισαν να γιορτάσουν τη συμπλήρωση των 100 επεισοδίων στο κανάλι της Κάντζας ευχόμενοι «να τα χιλιάσει»! Την Παρασκευή λοιπόν στο γύρισμα για το αυριανό επεισόδιο, της Τρίτης 3 Μαρτίου, που είναι και το 100ο στον αέρα του ALPHA έκοψαν και την τούρτα που όπως μπορείτε να δείτε είναι αλά… ελληνοφρένεια.

Από το ξεκίνημά της τη φετινή σεζόν η «Ελληνοφρένεια» έως και την προηγούμενη βδομάδα, δηλαδή από τον Οκτώβριο έως και τον Φεβρουάριο, σημείωσε 18,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,7% στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο τους δύο τελευταίους μήνες, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο που υπήρχαν έντονες πολιτικές εξελίξεις, η εκπομπή έκανε 22% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,9% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας ότι υπήρξαν περισσότεροι τηλεθεατές που ήθελαν να ακούσουν την ανάλυση… αλά ελληνοφρένεια για τα πολιτικά δρώμενα.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη λοιπόν, στις 21:45, ο Τσολιάς, ο Μπαλούρδος και οι συνεργάτες τους σχολιάζουν τις… ελληνοφρενικές καταστάσεις με το δικό τους τρόπο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε