Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρεις οι καταγγελίες σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη – Τι απαντά ο ίδιος

Τρεις οι καταγγελίες σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη – Τι απαντά ο ίδιος

Τις τρεις έχουν φτάσει πλέον οι καταγγελίες σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Οι δυο έγιναν από μαθήτριές του σε δραματική σχολή όπου δίδασκε και η τρίτη από ηθοποιό, φίλη της συντρόφου του.

Οι δυο από τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΕΗ, το Σωματείο των Ηθοποιών, είναι παρόμοιες μεταξύ τους. Η πρώτη έγινε από την Ηλιάνα Αραβή, στην οποία έχει βγει και έχει απαντήσει δημόσια ο Παύλος Χαϊκάλης και η δεύτερη από άλλη πρώην μαθήτρια του και έχει παρόμοιο περιεχόμενο.

Η τρίτη, όμως, είναι πολύ πιο σοβαρή. Πριν από μερικές μέρες, μια γυναίκα που πλέον έχει εγκαταλείψει το θέατρο, είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ και είχε αποκαλύψει τη φρίκη που, όπως είπε, είχε ζήσει. Κατηγόρησε τον Παύλο Χαϊκάλη πως την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο σπίτι του, όπου είχε πάει με το πρόσχημα πως θα ήταν εκεί και ένας σκηνοθέτης για να μιλήσουν για δουλειά.

Click4more Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Με χτύπησε και με άφησε μόνο όταν λιποθύμησα» (video)

«Μου έφτιαξε καφέ, ήπια δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Είδα έναν άλλον άνθρωπο ξαφνικά, δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα του πάνω στην τομή κι εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε, συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι εκτός και έφερε νερό.

Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα, δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη. Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου, ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει.

Με όλη μου την ψυχή, αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα (…) Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι όχι», είχε πει η γυναίκα.

Παύλος Χαϊκάλης: Μιλήστε με τον δικηγόρο μου

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12.02.2021) ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και προανήγγειλε… εξελίξεις από την άλλη εβδομάδα.

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά και ενημέρωσε πως έχει ήδη απευθυνθεί στο δικηγόρο του, ο οποίος θα βγάλει ανακοίνωση μόλις εξετάσει ενδελεχώς την υπόθεση.

Click4more Αυτή είναι η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή κατά του Παύλου Χαϊκάλη

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση, θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω το όνομά του. Από Δευτέρα να πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο μου να μιλήσετε μαζί του. Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου, θα υπάρξει απάντηση», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στο T Live.

Media Τελευταίες ειδήσεις