Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τριαντάφυλλος. «Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρo, είναι ευαίσθητος”

Τριαντάφυλλος. «Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρo, είναι ευαίσθητος”

“Λύγισε” η κόκκινη ομάδα μπροστά στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor!

To έπαθλο της επικοινωνίας ήταν ικανό, στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Τετάρτης, να “λυγίσει” τις δυο ομάδες. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που ο Τριαντάφυλλος παραδέχθηκε την ευαισθησία του Γιώργου Κόρομι.

Πιο συγκεκριμένα, στην σχετική ανακοίνωση από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό κανένας δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και την λαχτάρα του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένεια σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους».

«Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο σου λείπουν». Τότε, ο παίκτης της μπλε ομάδας ξέσπασε σε κλάματα για να τον ακολουθήσει αμέσως μετά και ο Τριαντάφυλλος. «Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρο πως είναι ευαίσθητος. Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω γιατί έκλαψε και για το παιδί μου μια φορά».

Media Τελευταίες ειδήσεις