Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Τρύφωνας Σαμαράς: Είναι γραμμένο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η ταύτιση με την Βίκυ Καγιά

Τρύφωνας Σαμαράς: Είναι γραμμένο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η ταύτιση με την Βίκυ Καγιά

“Το ‘χει η μοίρα της, δεν μπορώ να το καταλάβω”, σχολίασε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στους δημοσιογράφους για την ανακοίνωση του Star ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει την παρουσίαση του Shoipping Star. 

«Είμαι τώρα 1μιση χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά. Μιλάω για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά», δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω, ούτε να είμαι σε πάνελ. Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει, δεν μπορώ να είμαι ο κακός της παρέας. Μόνο αν παρουσίαζα κάτι, ναι δεν θα είχα πρόβλημα», επισημαίνει αμέσως μετά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ρωτήθηκε και για τη διαδοχή της Βίκυς Καγιά στο τιμόνι του Shopping Star, θέση για την οποία επιλέχθηκε τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πω πω τι πάθαμε… Είναι το “γραμμένο” της Ηλιάνας να γίνεται όλο η ταύτισή της με την Βίκυ Καγιά. Το ‘χει η μοίρα της, δεν μπορώ να το καταλάβω», σχολιάζει ο γνωστός κομμωτής με χιούμορ.

«Ό,τι έχει κάνει η Καγιά βάζουν και την Ηλιάνα, ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ, δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν. Παρουσία δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει αλλά για τα νούμερα θα το αποφασίσει ο κόσμος», τονίζει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Ελπίζω το Shopping Star να είναι αυτό που έψαχνε, είναι και μόνη της. Πιστεύω πως θα της ταιριάζει», καταλήγει ο Τρύφωνας Σαμαράς, παραδεχόμενος ότι ο ίδιος δεν πέρασε από δοκιμαστικό για το reality μόδας του Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις