Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζέιμς Καφετζής: Η on camera αντίδραση για το εξώδικο του Ατζούν

Τζέιμς Καφετζής: Η on camera αντίδραση για το εξώδικο του Ατζούν

Ποια “υπερασπιστική γραμμή” θα ακολουθήσει ο Τζέιμς Καφετζής.

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Τζέιμς Καφετζής. Τι απάντησε για το εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτσαλί ο πρώην παίκτης του ριάλιτι και νυν του μουσικού σόου J2US;

«Τα έχω πει όσα έγιναν… Αυτό που ακούτε. Έχει γίνει εξώδικο, το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια και πρέπει να πάρω έγκριση για οτιδήποτε. Είναι φιλανθρωπικό το J2US και ίσως αυτό να είναι οκ».

«Εγώ θα είχα φύγει. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου μιλήσει, είναι σαφές, σε σνόμπαρε πολύ» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος στον ρεπόρτερ της εκπομπής. «Αυτή είναι η αλήθεια. Η χυλόπιτα του Τζέιμς στον Μπάκα είναι το θέμα».

Ένας άνθρωπος ο οποίος απαντάει με μια πρόταση που, όσο μπορεί, έχει ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο σημαίνει ότι θα ήθελε να σου μιλήσει.

Διαφορετικά λες «ναι», «όχι», «ευχαριστώ πολύ, φεύγω». Παράλληλα όμως, όταν κάνει και άλλες δράσεις, δείχνει ότι είναι πάρα πολύ άνετος και μπορεί να διαχειριστεί και έναν δημοσιογράφο που τον κυνηγάει. Για μένα εκ των υστέρων, δεν θα το κρίνω αρνητικά, βγαίνει μια αμηχανία και μια ανασφάλεια.

Όσον αφορά το εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε πως «η υπερασπιστική του γραμμή θα είναι πως το J2US είναι φιλανθρωπικό σόου και δεν παίρνει χρήματα».

Media Τελευταίες ειδήσεις