Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζέιμς Καφετζής: Η παραγωγή του Survivor τον ενημέρωσε για το ναυάγιο του πατέρα του

Τζέιμς Καφετζής: Η παραγωγή του Survivor τον ενημέρωσε για το ναυάγιο του πατέρα του

Θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor ο Τζέιμς Καφετζής; Ο παίκτης ενημερώθηκε ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το τρέιλερ του αποψινού (16.04.2024) επεισοδίου του Survivor αφορά μόνο στον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος σοκαρισμένος μιλά στην κάμερα για την αγωνία του.

«Με το που ενημερώθηκα ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω και ένιωσα πολύ στα χαμένα. Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι ακόμη σε σοκ, συναισθηματικά μπερδεμένος. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να πω» λέει ο Τζέιμς Καφετζής.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει και τους άλλους παίκτες. «Η παραγωγή προσπάθησε να μαζέψει όσες πληροφορίες μπορούσε. Γνωρίζαμε από την πρώτη μέρα ότι ήταν η μεγάλη σου αγωνία», λέει.

Ο Αλέξης Παππάς στηρίζει τον Τζέιμς Καφετζή, λέγοντάς του: «Χρειάζεται ψυχραιμία. Ό,τι θέλεις, υποστήριξη, κουβέντα, θα είμαι δίπλα σου. Όλοι θα είμαστε».

Υπάρχουν spoilers που δεν έχουν όμως επιβεβαιωθεί, τα οποία αναφέρουν ότι ο Τζέιμς Καφετζής αποχωρεί από το Survivor. Αλλά αυτό μένει να φανεί στο αποψινό επεισόδιο.

   

Τη περιπέτεια του πατέρα του, Λευτέρη Καφετζή, έγινε γνωστή το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του Τζέιμς, Μάικ Καφετζής, στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας τους ναυάγησε ενώ ταξίδευε στον Ειρηνικό με ιστιοπλοϊκό. Τον διέσωσε ένα αλιευτικό.

«Ξεκίνησε από τη Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριους Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες.

Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, είχε μείνει ακυβέρνητο το πλοίο, είχε μέσα ρωγμή, αλλά όπως όλα τα πλοία είχε αντλία για να μπορεί να βγάζει το νερό.

Επειδή όμως αυτό δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δυο μέρες, ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που είχε μέσα το πλοίο. Άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα…

Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα», περιέγραψε ο Μάικ Καφετζής στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις