Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζώνης Καλημέρης: Το «Ζάρι» θα κάνει τη διαφορά επειδή είναι περίεργο και δύσκολο

Τζώνης Καλημέρης: Το «Ζάρι» θα κάνει τη διαφορά επειδή είναι περίεργο και δύσκολο

“Εγώ δεν θα το άκουγα στο σπίτι μου” ομολογεί, μεταξύ άλλων, ο Τζώνη Καλημέρης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

Τόσο για την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στην Eurovision όσο και το πλήθος των παράλληλων εκπομπών του Γρηγόρη Αρναούτογλου τοποθετήθηκε ο Τζώνης Καλημέρης όταν συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής “Οδός Ζαρίφη 2” του OPEN. 

“Γρηγόρης Αρναούτογλου, πολυαγαπημένος. Τρεις εκπομπές φέτος” υπογράμμισε αρχικά η παρουσιάστρια για να απαντήσει ο καλεσμένος της  ως εξής. “Μόνο; Ε, αδικία! Εγώ θα διαμαρτυρηθώ! Ε ναι, να κάνει και άλλη μία. Αφού έχει κουράγιο αυτό το παλικάρι, φίλος μου, να κάνει όλα αυτά τα πράγματα”.

“Δηλαδή να κάνει βράδυ και να πηγαίνει πολύ καλά, να κάνει το τηλεπαιχνίδι και να πηγαίνει πολύ καλά και να κάνει άλλη μια εκπομπή, προφανώς το έχει ανάγκη.

Συν το ραδιόφωνο το καθημερινό, νωρίς το πρωί. Το πιθανότερο είναι μάλιστα να ζήτησε ο ίδιος το ταξιδιωτικό γιατί έχει το χτύπημα της τηλεόραση, αντίστοιχο με το δικό μου και πολλών άλλων. Τώρα, εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα γιατί θα ήθελα να ξεκουραστώ και λίγο”.

“Επειδή το Ζάρι είναι πολύ περίεργο και δύσκολο άκουσμα, θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω ότι σίγουρα θα περάσει στον τελικό και ελπίζω να μπει και στην 10αδα. Αυτό που βρήκα κακό ήταν το βιντεοκλίπ!

Ιδίως αυτό με τον ταξιτζή που κάνει τις πάντες, δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζε αυτό το πράγμα.

Το τραγούδι όμως, το οποίο εγώ δεν θα το άκουγα στο σπίτι μου, επειδή είναι αυτό που είναι και επειδή είναι και η ίδια πολύ καλή, πιστεύω ότι θα κάνει την έκπληξη” πρόσθεσε, επίσης, ο Τζώνης Καλημέρης στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις