Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τζούλια Νόβα: Δεν μου έλειψε ούτε μου λείπει καθόλου ο πατέρας μου

Τζούλια Νόβα: Δεν μου έλειψε ούτε μου λείπει καθόλου ο πατέρας μου

“Τότε ήταν δική του πρωτοβουλία να μην έχουμε επαφές, λίγο αργότερα η πρωτοβουλία ήταν δική μου” σημείωσε η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για τη μετάβαση από την Ουκρανία στην Ελλάδα και το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν διατηρεί επαφές με τον πατέρα της.

Γεννήθηκες στην Ουκρανία και ήρθες αρκετά μικρή στην Ελλάδα.

Ήρθα στην Ελλάδα στα 13 μου. Είχε έρθει αρχικά η μητέρα μου στη χώρα για θεραπεία – ο γιατρός τής συνέστησε να μείνει στην Αθήνα για κάποιους μήνες επειδή δεν είχε τόση υγρασία και κρύο όσο είχε στην Ουκρανία.

Είχε νοικιάσει σπίτι στην Αθήνα και της άρεσε πολύ εδώ, ενώ σε εμάς στην Ουκρανία υπήρχε κρίση και μονίμως απέλυαν κόσμο. Έτσι πήρε την απόφαση να μη γυρίσει πίσω. Τέσσερα χρόνια αφού είχε φύγει η μαμά, με ένα «παραθυράκι» που βοήθησε να ανοίξουν τα σύνορα, κατάφερε να φέρει και εμένα στην Ελλάδα.

Εκείνη την περίοδο, από τα 9 μέχρι τα 13 μου, ζούσα με τη γιαγιά μου, τη μητέρα της μητέρας μου, στο Ιβάνο Φρανκίβσκ. Ήταν ωραία χρόνια, αλλά και δύσκολα γιατί μου έλειπε η μητέρα μου.

Η γιαγιά ήταν και είναι ένας άγγελος. Έχω έναν αδελφό από τον πατέρα μου, με τον οποίο δεν έχω σχέσεις. Ούτε και με τον πατέρα μου έχω επαφή.

Χώρισαν οι γονείς μου όταν ήμουν 6 ετών. Τότε ήταν δική του πρωτοβουλία να μην έχουμε επαφές, λίγο αργότερα η πρωτοβουλία ήταν δική μου. Ομολογώ πως δεν μου έλειψε ούτε και μου λείπει καθόλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις