Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

UPDATE Ανατροπές στη μάχη των πρωινάδικων

UPDATE Ανατροπές στη μάχη των πρωινάδικων

Πρώτη μέρα του μήνα σήμερα και για κάποιους ξεκίνησε καλά ενώ για ορισμένους άλλους το ραβασάκι της Nielsen τους χάλασε το κέφι και πρέπει να… ανασκουμπωθούν αν θέλουν να μην τους χαλάσει… όλος ο μήνας!

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε μεγάλη άνοδο και στο γενικό σύνολο πλησίασε απειλητικά το ζευγάρι του MEGA ενώ μάλιστα την τελευταία ώρα (από τις 12 έως τη 1) ο «Καφές» της βρέθηκε στην πρώτη θέση. Αντίθετα την ίδια ώρα το δίδυμο του ΑΝΤ1 έπεσε πολύ σημειώνοντας μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και κατεβάζοντας πολύ το μέσο όρο της εκπομπής του.
 
Συγκεκριμένα λοιπόν στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, το «Πρωινό Mou» τερμάτισε πρώτο με 22,5 ενώ η «ωραία Ελένη» έκανε την ανατροπή και τους πλησίασε απειλητικά σημειώνοντας 20,4. Στην τρίτη θέση και πολύ πιο πίσω τερμάτισαν οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος με την εκπομπή τους «10 με 1 Μαζί» να φέρνει στον ΑΝΤ1 μόνο 12,4.
 
Στο δυναμικό όμως κοινό η Ελένη Μενεγάκη, εμφανώς κερδισμένη από το νικητή του «Big Brother» που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της, πέρασε πρώτη σημειώνοντας μέσο όρο 27,7. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έμειναν στο 23,5 ενώ οι Καραμεροχαριτάτοι σημείωσαν πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης κάνοντας μέσο όρο 8.
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της Nielsen στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA
22,5
23,5
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA
20,4
27,7
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1
12,4
8
 
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε