Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βαγγέλης Περρής: Η Νικολέττα Ράλλη αρνήθηκε να είναι μαζί μας στην εκπομπή με τον Θέμο

Βαγγέλης Περρής: Η Νικολέττα Ράλλη αρνήθηκε να είναι μαζί μας στην εκπομπή με τον Θέμο

«Είχα ψυχρανθεί με τον Θέμο Αναστασιάδη λόγω της Τζένης Μπαλατσινού», λέει ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε για τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Μάρκο Σεφερλή, την Τζένη Μπαλατσινού, τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Νικολέττα Ράλλη.

«Αν σου απαντήσω για την Μαλέσκου, θα πει ο Τσουρός “δεν έχει άλλο θέμα;”. Δεν ξέρω αν είναι καλή κίνηση η επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου, θα έχει τη χαρά της υποδοχής που έχουν ζήσει κι άλλοι, άλλα θέλει και στήριξη.

Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή είναι εκρηκτικό, έχει τρομερή επαφή με τον κόσμο, άλλα έχει προσφέρει αυτά που μπορεί; Βολευόμαστε στο εύκολο. Φυσικά οφείλει ο Μάρκος Σεφερλής να μπει στο πνεύμα της εποχής. Υπάρχουν όρια στη σάτιρα και είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και του σεβασμού», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε στη συνέχεια: «Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, δε βάζει την εκπομπή στην υπηρεσία της. Ο Μαραβέγιας θα έπρεπε να κάνει άλλη εκπομπή, ήταν αμήχανη, δεν βγήκε, ήθελαν να κάνουν κάτι άλλα, δεν το είχαν αποφασίσει».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε: «Η παρουσιάστρια για την οποία είχα ψυχρανθεί με τον Θέμο ήταν η Τζένη Μπαλατσινού. Τελικά ήρθε.

Υπάρχουν πολλά που νιώθω ότι δεν πρόλαβα να πω στον Θέμο. Η Νικολέτα Ράλλη αρνήθηκε να είναι μαζί στην εκπομπή με τον Θέμο. Υπήρξε μία συνεργασία, με μία, που ήταν επίδειξη αγένειας προς όλους. Αυτή η κυρία προσπάθησε να κάνει καριέρα στο Instagram».

Media Τελευταίες ειδήσεις