Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαλάντης: «Νομίζω παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά, χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας»

Βαλάντης: «Νομίζω παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά, χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» τον αγαπημένο τραγουδιστή Βαλάντη.

Ο Βαλάντης, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για την πολυετή πορεία του στο τραγούδι και το μοναδικό του στυλ που τον καθιέρωσε ως πρωτοεμφανιζόμενο. Επίσης, αποκάλυψε από ποιον παρασύρθηκε και άλλαξε την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να χαλάσει η συνταγή της επιτυχίας.

Εξέφρασε το παράπονό του και αναφέρθηκε στις συνεργασίες που δεν ήρθαν ποτέ, αλλά μίλησε και για τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά τον ρόλο που έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά στην αλλαγή της εμφάνισής του και την τροπή που πήρε η καριέρα του.

«Έπαιξε ρόλο η στροφή μου. Δηλαδή βγήκα ένα καλλιτέχνης με μούσι, δαχτυλίδια κ.ά. κι εκεί που έγινε αυτή η έκρηξη, άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας.

Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα.

Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα.

Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξέφρασε και το παράπονό του και αναφέρθηκε στις συνεργασίες που δεν ήρθαν ποτέ…

Media Τελευταίες ειδήσεις