Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Βασίλειος Κωστέτσος: Ο Κασσελάκης έφερε τη σωστή εκδοχή ενός γκέι άνδρα

Βασίλειος Κωστέτσος: Ο Κασσελάκης έφερε τη σωστή εκδοχή ενός γκέι άνδρα

“Τους σόκαρε γιατί έδωσε μια εικόνα ενός σοβαρού τραπεζίτη” τόνισε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Τόσο στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια όσο και στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη εστίασε ο Βασίλειος Κωστέτσος όταν βρέθηκε την Παρασκευή (12.01.2024) στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Σήμερα”.

“Δεν είναι απλά θετικό το νομοσχέδιο, είναι αναμενόμενο και είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Δεν μπορούμε εμείς να απέχουμε σαν χώρα, διαφορετικά να κλείσουμε τα σύνορα μας και να λειτουργούμε μόνοι μας. Δεν γίνεται, είναι κάτι διεθνές. Είναι μια κίνηση παγκόσμια με την οποία αποδεχόμαστε την ελευθερία του ανθρώπου” τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

“Προσωπικά δεν πιστεύω στο καλούπι του γάμου, δεν μου πάει εμένα πολύ, δεν λέω όμως ποτέ. Όσον αφορά την υιοθεσία, όπως την ακούνε, το ακούνε σαν κάτι πολύ εύκολο. Είναι όμως κάτι πολύ δύσκολο για τα ζευγάρια με έναν άνδρα και μια γυναίκα, έχει πάρα πολλές διαδικασίες”.

“Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φέρει λίγο όλη την αναστάτωση στο σκηνικό. Έδωσε ώθηση σαφώς αλλά έφερε και μια άλλη, για μένα την σωστή, εκδοχή ενός γκέι, ομοφυλόφιλου, ΛΟΑΤΚΙ, όπως θέλει ο καθένας να το τοποθετήσει.

Την εκδοχή ενός σοβαρού ατόμου γιατί μέχρι πρότινος, ή κάποιοι που ακόμα και τώρα θέλουν να το παρουσιάζουν έτσι, παρουσίαζαν τους ομοφυλόφιλους ως ντιγκιντάγκα, ως λούγκρες, ως οι τρελές του χωριού και τα λοιπά” εξήγησε επίσης ο Βασίλειος Κωστέτσος.

  

“Ο Κασσελάκης λοιπόν τους σόκαρε γιατί έδωσε μια εικόνα ενός σοβαρού τραπεζίτη, που θα μπορούσε να είναι και δικηγόρος, το ντύσιμο του και όλα τα οποία τους ταρακούνησαν πάρα πολύ”.

Media Τελευταίες ειδήσεις