Τετάρτη, 28 Φεβ.
18oC Αθήνα

Βασίλης Λέκκας: Εκεί σταμάτησε η σχέση με τον Χατζιδάκι και δεν ξαναμιλήσαμε ως τον θάνατο του

Βασίλης Λέκκας: Εκεί σταμάτησε η σχέση με τον Χατζιδάκι και δεν ξαναμιλήσαμε ως τον θάνατο του

“Δεν πήγα στην κηδεία του” παραδέχεται ο Βασίλης Λέκκας.

Στην μακρόχρονη προσωπική του σχέση, καθώς και συνεργασία, με τον Μάνο Χατζιδάκι αναφέρθηκε από καρδιάς ο Βασίλης Λέκκας στο Στούντιο 4 εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησαν ξανά μετά την σύγκρουση τους.

«Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα. Όχι να φύγω από τον Μάνο, αλλά να κάνω κάποια πράγματα και υπήρχε μια ατμόσφαιρα που δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε τώρα. Αποφάσισα να το κάνω και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας. Δεν μιλήσαμε ξανά μέχρι που πέθανε.

Δεν τίθεται όμως θέμα να μετανιώσω, όχι. Για να το κλείσω το θέμα, αυτό είχε να κάνει με εμένα και τον Μάνο. Αν ξέρει ο καθένας τις λεπτομέρειες, ούτε μετανιώνω ούτε ζητάω συγχώρεση. Είχα πει κάποτε πως τον έχω συγχωρέσει και γι’ αυτό μιλάω σήμερα με πολύ αγάπη και θαυμασμό για εκείνον.

Οι συνεργάτες, που έκανα ό,τι έκανα, ήταν πρόσωπα πολύ σπουδαία. Δεν ήταν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους ήξερες ή είχαν δείγματα διαφορετικά» τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκη, το έκανε κατά καιρούς, αλλά εμείς ήμασταν οικογένεια και εγώ ήμουν άνθρωπος που ήμουν εκεί. Ήταν ωραίο που έγινε. Ήταν ωραίο που είχαμε και τις κόντρες με τον Μάνο. 

Την στιγμή όμως που τσακώθηκα σοβαρά μαζί του, όχι, δεν την μετάνιωσα. Δεν την μετανιώνω, είμαι εγώ και ο Μάνος στο γεγονός αυτό και κανένας άλλος».

«Δεν πήγα στην κηδεία του. Βέβαια και στεναχωρήθηκα, αλίμονο. Τότε μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου, «έφυγε ο Μάνος» μου είπε και θα σας πω την πρώτη φράση που μου ήρθε ενστικτωδώς τότε να πω.

«Τώρα, έπεσαν οι άμυνες». Μιας κοινωνίας η οποία είχε στηρίγματα πνευματικά, από τα οποία έφυγε ένα μεγάλο» δήλωσε ο Βασίλης Λέκκας.

Media Τελευταίες ειδήσεις