Δευτέρα, 15 Απρ.
22oC Αθήνα

Βασίλης Τριανταφύλλου και Σταύρος Μπαλάσκας απόψε στον Αρναούτογλου

Βασίλης Τριανταφύλλου και Σταύρος Μπαλάσκας απόψε στον Αρναούτογλου

Ο νεαρός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφύλλου μιλάει απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά του χρόνια, ενώ ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλάει για την έξαρση των σεξουαλικών εγκλημάτων, την ευφυΐα κάποιων κακοποιών.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του «The 2Night Show» τον Βασίλη Τριανταφύλλου. Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη δουλειά που έκανε σε οικοδομές, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του το «μικρόβιο» της υποκριτικής.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός; Γιατί δεν τα πάει καλά με τα social media;

Θα το «πάρει» το κορίτσι, που είναι μαζί του 10 χρόνια; Επίσης, ο Βασίλης Τριανταφύλλου μιλάει για τη δυνατή φιλία που τον δένει με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου καθώς και για τον θεατρικό χώρο που δημιούργησαν με μεράκι, από το «μηδέν».

Τέλος, εξηγεί γιατί κάνει τα μαλλιά του μπούκλες στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» και βάζει τα δυνατά του, για να αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη στο αγαπημένο του παιχνίδι.   

Στην αποψινή παρέα του Γρηγόρη έρχεται και ο Σταύρος Μπαλάσκας. Η πρώτη του δουλειά ως οδηγός νταλίκας, τα 32 χρόνια δράσης στην Αστυνομία, οι επικίνδυνες στιγμές που έχει ζήσει και η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Τι άποψη έχει για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις; Ποιες «κατηγορίες» ανθρώπων, επιλέγουν να φορέσουν τη στολή του Αστυνομικού;

Για ποιο λόγο δεν διστάζει να ζητήσει δημόσια συγνώμη; Τέλος, μιλάει για την έξαρση των σεξουαλικών εγκλημάτων, την ευφυΐα κάποιων κακοποιών, ενώ εξηγεί γιατί πρέπει να αλλάξει στη χώρα μας, η νομοθεσία για τα ισόβια.   

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 23:30 & κάθε Πέμπτη στις 24:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις