Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βασίλης Τσεκούρας: Αλλάζει τα πάντα σε ένα απόγευμα, αλλάζεις σαν άνθρωπος

Βασίλης Τσεκούρας: Αλλάζει τα πάντα σε ένα απόγευμα, αλλάζεις σαν άνθρωπος

“Ήταν πολλά πράγματα μαζί εκείνη την περίοδο” εξομολογήθηκε ο Βασίλης Τσεκούρας.

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Τσεκούρας στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά» όπου και μίλησε από καρδιάς για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που πέρασε με την καρδιά του.

«Δεν αγγίξαμε καρδιά, πάλι καλά. Ήταν η αορτή δίπλα από την καρδιά. Δεν ήταν καθόλου επιπόλαιο. Αλλάζει τα πάντα σε ένα απόγευμα, όλη την κοσμοθεωρία σου. Δεν είναι το θέμα της υγείας τόσο, το τι πέρασες δηλαδή. Είναι ότι αλλάζεις σαν άνθρωπος» δηλώνει ο Βασίλης Τσεκούρας.

«Όταν νιώθεις ότι είσαι πολύ πιεσμένος από τη δουλειά ή από τη ζωή σου γενικά και αυτό έρχεται κάποια στιγμή και σου «σκάει», λες: θα πρέπει να αλλάξω, να δω τι γίνεται στη ζωή μου. Εμένα ήταν κάτι εκ γενετής αλλά λόγω πίεσης μου το έφερε πολλά χρόνια πιο σύντομα.

Αυτό εμφανίζεται κανονικά στα 55-60. Ήταν πολλά πράγματα μαζί εκείνη την περίοδο» εξομολογείται στη συνέχεια. «Πάντα κρατάω την ψυχραιμία μου, δεν βγαίνω ποτέ εκτός εαυτού. Το πρόβλημα είναι ότι τα κρατάς όλα μέσα σου και κάποια στιγμή πρέπει να το εξωτερικεύσεις όλο αυτό.

Σε ένα απόγευμα έκατσα και σκέφτηκα: τι μπορείς να κάνεις από δω και πέρα; Ποιο είναι το σοβαρό ζήτημα και ποιο το μη σοβαρό;» τόνισε ο Βασίλης Τσεκούρας, μιλώντας για την περίπτωσή του.

«Αν σου συμβεί κάτι που μπορεί να σε αγχώσει, εγώ κάθομαι και λέω: έχει μία λύση αυτό το πρόβλημα; Έχει. Μπορεί να πάρει ένα λεπτό, πέντε λεπτά, μία ώρα, δυο μέρες, θα τη βρω τη λύση.

Αν είναι κάτι πιο σοβαρό, εκεί θα πιεστείς λίγο παραπάνω. Δεν είναι εύκολο» επισημαίνει κλείνοντας ο δημοσιογράφος.

Media Τελευταίες ειδήσεις