Site icon NewsIT

Βασίλης Τσεκούρας: Δεύτερο χειρουργείο για τον δημοσιογράφο του Open

31.05.2020 | 15:20
Βασίλης Τσεκούρας

Καλά στην υγεία του είναι ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής (29.05.2020) στο νοσκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”, καθώς διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στην κοιλιακή αορτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Τσεκούρας υποβλήθηκε σήμερα σε δεύτερο χειρουργείο, το οποίο είχε καλή έκβαση, βάζοντας τέλος στην αγωνία των τελευταίων ωρών.

Όλα άρχισαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο γνωστός δημοσιογράφος -μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open- πήγε στο νοσκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”, ύστερα από επίμονο πόνο στο πόδι και ενώ νωρίτερα τον είχε καθησυχάσει γιατρός πως ήταν καλά. 
Στο νοσοκομείο, τον ενημέρωσαν πως η κατάσταση του ήταν σοβαρή, καθώς είχε ανεύρυσμα στην κοιλιακή αορτή. Ο Βασίλης Τσεκούρας μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, και μετά την ολοκλήρωση του, εισήχθη στη ΜΕΘ – σε καταστολή- όπως επιβάλλεται ύστερα από τέτοιου είδους επεμβάσεις. 

Σταδιακά, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση και έτσι σήμερα υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο, που ήταν προγραμαμτισμένο και όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και… σιδερένιος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version