Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αυτό το λίγο που ξεφεύγει από τα φυσιολογικά γίνεται το θέμα της εβδομάδας

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αυτό το λίγο που ξεφεύγει από τα φυσιολογικά γίνεται το θέμα της εβδομάδας

«Ο καθένας έχει την πορεία του σαν καλλιτέχνης και κρίνεται για αυτό από τον κόσμο» υπογραμμίζει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στον καναπέ του “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής (25.02.2024), όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντόρο που προκάλεσε ο συνάδελφος του, Πάνος Βλάχος με δηλώσεις και στην ευρύτερη λογοκρισία της τέχνης.

«Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσον που πρέπει να το τροφοδοτείς συνέχεια με καταστάσεις είτε αληθινές είτε που πρέπει να τις χτίσουμε. Δηλαδή τα θέματα κάπως να χτιστούν. Δεν είναι τόσο σοβαρά κάποια πράγματα για να τα κάνουμε, αλλά πρέπει αναγκαστικά οι εκπομπές να γεμίζουν με θέματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Να έχουμε δηλαδή “αυτή την εβδομάδα ποιο είναι το θέμα για το οποίο θα συζητήσουμε;”. Αυτό το καταλαβαίνω και είναι κατανοητό αλλά πόσο σοβαρό είναι ένα θέμα για να του δώσουμε τόσο μεγάλη σημασία νομίζω ότι δεν αξίζει ούτε καν να το συζητήσουμε.

Ο καθένας έχει την πορεία του σαν καλλιτέχνης και κρίνεται για αυτό από τον κόσμο. Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση (σ.σ. του Πάνου Βλάχου) αλλά, όταν είσαι μπροστά από μία κάμερα, μπορεί να πεις κάτι και να ξεφύγεις και να μην σε αντιπροσωπεύει πλήρως.

Αυτό το λίγο όμως που ξεφεύγει από τα δεδομένα τα φυσιολογικά, είναι κάτι που θα το αρπάξει κάποιος για να γίνει το θέμα της εβδομάδας».

   

«Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από το θέμα του σεβασμού που πρέπει να έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στους άλλους. Και μια αξιοπρέπεια που ο καθένας από το δικό του μετερίζι την κρατάει ψηλά και ξέρει μέχρι που πρέπει να πάει χωρίς να ξεφύγει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις