Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βέφα Αλεξιάδου για Ηλία Μαμαλάκη: Τα είπε με αγάπη, είμαστε φίλοι

Βέφα Αλεξιάδου για Ηλία Μαμαλάκη: Τα είπε με αγάπη, είμαστε φίλοι

Μπορεί πολλοί να θεώρησαν «σκληρά» τα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ αλλά όχι η ίδια.

Η Βέφα Αλεξιάδου, μιλώντας σήμερα (24.04.2024) στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου, ξεκαθάρισε ότι δεν την ενόχλησαν τα λόγια του Ηλία Μαμαλάκη, αφού ξέρει πως δεν τα είπε με κακία.

«Ο κ. Μαμαλάκης τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα και εγώ να κάτσω να ξεκουραστώ. Δεν τα είπε με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι.

Τις προάλλες είπε τα καλύτερα και τον πήρα να τον ευχαριστήσω και μου είπε “την αλήθεια είπα”. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για μένα και τον Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα.

Ένας άνθρωπος που έχει τα μυαλά 400 και έχει γνώση δεν γερνάει ποτέ, δεν φοβάται κανέναν. Δεν γερνάμε παρά μόνο όταν χάσουμε το μυαλό. Δόξα τω Θεώ τα έχω 400», είπε η γνωστή μαγείρισσα.

  

Χθες, μιλώντας στο Πρωινό, ο Ηλίας Μαμαλάκης διαφώνησε με την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές και μάλιστα με τον ΛΑΟΣ.

«Λυπάμαι που το έμαθα. Την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;», είχε πει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις