«Θέλω να κάνω τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει και ο τηλεθεατής», δήλωσε η Βελίκα Καραβάλτσιου σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε.
Για τον τρόπο με τον οποίο κινείται στην παρουσίαση αλλά και για την… αδρεναλίνη στο στούντιο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βελίκα Καραβάλτσιου στη νέα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο ένθετο Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:
Έχοντας υπηρετήσει το ελεύθερο ρεπορτάζ, τι δεν θέλεις να χάσεις ως παρουσιάστρια;
Νομίζω πως η λογική είναι η ίδια. Στην ουσία, ως παρουσιάστρια κάνεις ρεπορτάζ από το στούντιο. Ρωτάς αυτά που πρέπει, ώστε ο τηλεθεατής να καταλάβει τι έχει συμβεί. Αυτό νομίζω πως δεν θέλω να χάσω: να κάνω τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει και ο τηλεθεατής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε γνωρίσαμε μέσα από δύσκολες αποστολές. Σου λείπει η αδρεναλίνη όταν βρίσκεσαι στο στούντιο;
Είναι διαφορετικού είδους προκλήσεις. Άλλη είναι η αδρεναλίνη της εμπόλεμης ζώνης και άλλη η αδρεναλίνη του στούντιο. Άλλου είδους προβλήματα καλείται να λύσει ένας ρεπόρτερ στο πεδίο και άλλου είδους προβλήματα στο στούντιο. Δεν είναι συγκρίσιμα, αλλά δεν θεωρώ πως έχω τελειώσει με τις αποστολές.