Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βέρα Κρούσκα: Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, έχω συνειδητοποιήσει την μοναξιά μου

Βέρα Κρούσκα: Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, έχω συνειδητοποιήσει την μοναξιά μου

“Αν δεν κάνεις παιδιά, δεν είσαι τίποτα μου έλεγε” δήλωσε η Βέρα Κρούσκα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βέρα Κρούσκα στο Στούντιο 4 και στην δημοσιογράφο, Φανή Πλατσατούρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αγάπη της για την Έλλη Λαμπέτη και τις επιλογές που έκανε στην καλλιτεχνική της διαδρομή.

«Με άγγιξε το χέρι της μοίρας. Είναι το δεύτερο σπουδαίο πρόσωπο στην ζωή μου, μετά την μητέρα μου. Τα χέρια της κι η φωνή της ήταν μοναδικά. Δεν μπορούσε να πει το ρ και μου έλεγε ότι η γλώσσα μου δεν προλαβαίνει να φτάσει πάνω στον ουρανίσκο.

Με τα όχι έκανα καριέρα. Όλες τις ταινίες μου ήθελα να τις κάνω. Η αγαπημένη μου είναι η Χρυσομαλλούσα» είπε αρχικά η Βέρα Κρούσκα.

«Η μητέρα μου μού έλεγε να παντρευτείς και της έλεγα είναι λίγο δύσκολο κι άσε με να ξεκινήσω. Της λέω δεν με χαίρεσαι; Με χαίρονται άλλοι άνθρωποι. Αν δεν κάνεις παιδιά, δεν είσαι τίποτα μου έλεγε. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδιά.

Έχω συνειδητοποιήσει την μοναξιά μου κι είμαι πολλές ώρες μόνη. Μένω και σε ένα υπέροχο σπίτι με μία πολύ αγαπημένη μου φίλη και μένουμε πάνω κάτω.

Θα έλεγα ψέματα, αν δεν είχα καταλάβει αυτό που έλεγαν ότι είμαι ένα ντερέκι. Για τότε ήμουν πολύ ψηλή 1,72.

Έγραφαν το κορίτσι με τα μακριά πόδια. Αυτό δεν μου έλεγε τίποτα, δεν στάθηκα και δεν πόνταρα σε αυτό το πράγμα.

Πίστευα ότι πρέπει να κάνεις δουλειά. Μου προσέφεραν τέτοιες ταινίες με πολλά λεφτά, αλλά θα μου έβαζαν άλλη στάμπα και δεν πήγαινα. Της γκόμενας.» πρόσθεσε η Βέρα Κρούσκα

Media Τελευταίες ειδήσεις