Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βίκυ Κάβουρα: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Γιώργο Τζαβέλλα – Τελειώσαμε; Δεν ακούω

Βίκυ Κάβουρα: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Γιώργο Τζαβέλλα – Τελειώσαμε; Δεν ακούω

“Έχει δυναμώσει η μουσική και δεν τίποτα” ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα.

Την Βίκυ Κάβουρα συνάντησαν οι δημοσιογράφοι κι οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. Η αντίδρασή της σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, ήταν επική.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα στο Ίντερνετ που σε θέλουν να είσαι σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ισχύει κάτι τέτοιο;» ρώτησε ο ρεπόρτερ του OPEN, Πάνος Παπαδόπουλος με την Βίκυ Κάβουρα να γυρνάει το κεφάλι της και να αναρωτιέται, με νόημα, στους υπόλοιπους δημοσιογράφους, «τελειώσαμε; Δεν ακούω! Έχει δυναμώσει η μουσική και δεν τίποτα».

Ο ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα, όμως, επέμεινε ρωτώντας την ηθοποιό, «θα ήθελες να το διαψεύσεις μήπως;».

Τότε η Βίκυ Κάβουρα έστειλε ένα θερμό φιλί στις κάμερες και αποχώρησε με χαμόγελο δίχως να δώσει καμία απάντηση.

«Εγώ γουστάρω την ερώτηση του Πανούλη που λέει «μήπως να το διαψεύσεις;». Ωραίος ο Πανούλης, μπράβο Πανούλη, συγχαρητήρια» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Χατζιδάκης στον σχολιασμό του συγκεκριμένου αποσπάσματος με την Μπέττυ Μαγγίρα να προσθέτει «καλέ τυχαία του έβαλα εγώ την κορδέλα του ρεπόρτερ της χρονιάς;».

Media Τελευταίες ειδήσεις