Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βίκυ Κουλιανού: Υπήρχαν εποχές που τα χρήματα ήταν σε άλλο επίπεδο

Βίκυ Κουλιανού: Υπήρχαν εποχές που τα χρήματα ήταν σε άλλο επίπεδο

Αφοπλιστικά ειλικρινής για τις “χρυσές εποχές” η Βίκυ Κουλιανού στη νέα της συνέντευξη!

Οι υψηλές αμοιβές στον χώρο του μόντελινγκ και οι δύσκολες στιγμές σε πρώτο πλάνο από την Βίκυ Κουλιανού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα έντονο τραύμα πλην της απώλειας του πατέρα μου. Ήταν κάτι πολύ άγριο που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Είμαι μια γυναίκα πάντως που θεωρώ τον εαυτό μου δυνατό και διανύω τη ζωή μου κυρίως μόνη μου γιατί δεν έχω πάντα κάποιον να με βοηθάει.

Ότι έχω φτιάξει και έχω χτίσει τα έκανα κυρίως μόνη μου, δεν μου χάρισε κανείς τίποτα. Βεβαίως στην πορεία της ζωής μου υπήρχαν άνθρωποι που επαγγελματικά με βοήθησαν με τον τρόπο τους. Δεν έμενα πάντως ποτέ στη «φωλιά» της ασφάλειας, γιατί είμαι ένα άτομο που μονίμως ρισκάρει.

Έχεις δηλώσει πως τα κασέ που έπαιρνες για κάποιο σόου ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές. Αυτό σημαίνει πως έχεις μεγάλη περιουσία;

Υπήρχαν εποχές που πραγματικά τα χρήματα ήταν σε άλλο επίπεδο από αυτό που είναι τώρα. Δεν έχω ξοδέψει τα λεφτά μου και θεωρώ ότι αυτό που έπρεπε να κάνω το έχω κάνει. Απότην άλλη τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται.

Στην πορεία σου ήρθες αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ποτέ. Ούτε μια φορά. Ούτε στο μόντελινγκ ούτε στο θέατρο. Δεν έχω αισθανθεί αυτή την απειλή που ακούω δεξιά και αριστερά και με πληγώνει βαθύτατα.

Media Τελευταίες ειδήσεις